oha, hentai e kadar gitti konu reddite bakarim tesekkurlermangahelpers...
reddit te tonla var...
ve parayla istediğiniz çizere sanırım patreonda istediğiniz karakterin çizimini yaptırabiliyorsunuz sanırım.(hentai dahil )
oha, hentai e kadar gitti konu reddite bakarim tesekkurlermangahelpers...
reddit te tonla var...
ve parayla istediğiniz çizere sanırım patreonda istediğiniz karakterin çizimini yaptırabiliyorsunuz sanırım.(hentai dahil )
oyunun adı hero cantere,sanırım sıra tabanlı oyunda yeni çizimler yapılmış bir oyun...tabi çizmler aşmış ötesiBacak boyu biraz kısa olmuş fakat güzel. Adamın instagramı var mı?
Katılıyorum. Kallvan'ı yenemeyebilir fakat epey zorlayacaktır.
Sıradan shinsosu zayıf mı?Kallavan’ı %90 ihtimalle baam indireceği için white’ın tek başına kazanması zor. Belki zaman atlaması öncesinde olduğu gibi gaza gelip gücünü fazla harcar.
white kallavan’ı tutarken baam gücünü toplar diye tahmin ediyorum. Ya da khun’un balığı sayesinde kendine gelir. Baam’in dayanıklılığı hala düşükmüş çocuk hemen yoruldu. İkinci dikeni bi saldırı için çıkardı onun haricinde 1 diken kullandı sadece. Kendine sokmadı bile.
Khun sayesinde 2 iğneyi de kendine soktuğunda ayakta kalacak dayanıklılığı olursa indirirler kallavan’ı.
şuan baam’in gücünü hesaplamak da zor. Çocuk güçlü olmanın değil kuralsız olmanın ekmeğini yiyor. SIU yazmıştı bunu notlarda. Baam’in güçleri değişik işlediği için normalde zarar veremeyeceği kişilere zarar veriyor. O kuralsızlara özel tekniği shinsuu nötrlediği için etkisi büyük. Sıradan shinsuu’su da zayıf ama depolayabildiği için sınırsızmış gibi bitmiyor. Başka evrenin karakteri sanki.
Kurallılara kıyasla hayvani güçlü tabi ama şuan dövüştüğü lige kıyasla öyle. Bu sezonun başlarında açıklanmıştı normalde kontrol ettiğin bam sayısı falan arttıkça shinsoo gücün azalıyor. Baam’de yok bu. Ne kadar shinsoo kullanırsa kullansın shinsoo’nun gücü de aynı kalıyor. Bu yüzden shinsoo depolayabiliyor. Milletin “shinsoo’su sınırsız gibi” deme sebebi o.Sıradan shinsosu zayıf mı?
Oyun.. anladım. İnstagramı varsa diye merak ettiydim. Sağ ol.oyunun adı hero cantere,sanırım sıra tabanlı oyunda yeni çizimler yapılmış bir oyun...tabi çizmler aşmış ötesi
https://apps.qoo-app.com/en/app/7282
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngelgames.herocantare&hl=en_US