Luffy Big Mom’a kafa attı saçma olmadı
Luffy Kaido’ya kafa attı saçma olmadı
Bam Kallavan’a kafa attı saçma oldu :d
Karakterler arası güç farkı abes derecede fazla. Op’tada böyleydi ToG’da da böyle. Amaç konuyu güzel işleyebilmek, okuyucuyu hypeleyebilmek vs.. Siu bunu başarıyor.
Bam Kallavan’ı avlayacağım dedi diye time skip sonrası avlayacak diye bir şart yok.
Hani Luffy time skip sonrası Kk oldu mu? Yada gidip Ace’nin intikamını alabildi mi?
bence çok takılacak konular değil bunlar))
Bende tam aksini savunuyorum mesela, Bam bu kadar güçlü olmamalıydı.
Her sıkıştığı yerde prensesin silahı peydah olmamalıydı.
Her Allahım bana güç ver dediği yerde sağından solundan özellik pırtlamamalıydı.
Madem pırtlayacaktı biz bu gücü kazanmak İçin uğraştığı süreci görseydik.
Binlerce yıl yaşamış, savaşmış. HR ilk yüze girmiş bi canavara bi zahmet denk olmasın elin sabi sübyanı.
Potansiyel sahibi olmak demek potansiyeli bir anda kusup ilk rakibini çekirdek çitler gibi çitlemek değildir. ToG’da altı yıl dediğimiz süre bizim bir dakikamız gibi bir şeye takabül ediyor muhtemelen))
Nasıl Luffy Cake Island’dan BM’yi devirip çıkmadıysa, nasıl İmpel Town’dan Ace’yi alıp çıkamadıysa en azından sıkıntısız çıkamadıysa bu da öyle olacak.
Siu rakiba handikaplar verecek, rakibin elini kolunu bağlayacak :d ana karaktere müttefikler verecek vs vs. Zaten şuan tek hoşuma giden şey Karaka ve Bam VS Kallavan’ın sağ kolunu izliyor olmam. Olurda Bam gerçekten Kallavanı yenerse seri benim için dibe batar çünkü kendi içinde çelişkiye düşer.
Bu kadar içinden güç çıkan bi Ichigo vardı bi de Bam çıktı başımıza. Narutoyu saymıyorum onun içi asli mezarlık gibiydi, köyün yarısı çıktı.