Kallavan dediğin gibi basamak olsa bile Bam'ı o seviyeye getirirken nasıl işleyeceği önemli, Bam'ın gelişimi hikaye içinde sırıtmamalı, zaten onun için bana Kallavan seviyesine hemen gelmesi zor gibi geliyor. Tabi ToG'un iyice shounene döndüğü şu sıralar büyük ihtimalle sizin dediğiniz gibi çabucak yükselecek Baam, umarım bu gelişimini hikaye içinde göze batmayacak şekilde işler SİU.Mantıken baktığımız da dedigin dogru ama kallavan bize sadece sundugu bir basamak gibi geliyor. Bunun üstüne cok fazla duracağını sanmıyorum yazarın. Durmaması da gerekir kanımca. Haa nasıl işler bizi tatmin eder mi bilmem ama daha önümüzde ki olaylara bakarak ve işleyebileceği durumları göz önüne alırsak cok önemli bir detay da degil kallavan.
Baam bu savaşı yendiğinde zahard başta olmak üzere buna fugdaki baam'ı desteklemeyen bir cok güce veyahut tanımayan insanlara"ben buradayım" mesajını acıkca vericek ve bir çok yandaş toplayacaktır.
Ben başından beri bundan ötürü uydurulmuş Bi düello oldugunu düsünüyorum açıkçası. İşin sonunda top yekün bir savaş var ve herkez müttefik topluyor. Bundan ötürü bu şekilde düsünmekte bana yanlış gelmiyor.
Yayınlanan son 2 bölüm bayağı iyiydi bu arada. Yama'yı aksiyon içinde görmek olsun, yeon ailesi ile ilgili bilgiler olsun, khel'in açıklamaları olsun, her şeyiyle iyi bölümlerdi.