Ben de burayı boşladım bölümler hızlıca tersine döndüğündenBence ortada bir sorun var. Elder elder elder diye senelerdir okuyoruz ama insan yama+doom+karaka+Baam vs vs arasına dalıp hic bir savunma yapmaması ve bu kadar kolay delinmesi bence abest. Hem rehberi de var orda evankhell olduğunu da biliyor ama neyse belki başka bişiler cıkar içinden
Açıkçası Elder'ın yara alması çok da şaşırtıcı değil bence, kullanılan mızrak özel, mızrağı atan kişi de öyle ve mızrak görüş alanının ötesinden nokta atışıyla fırlatılıyor. Bu sıradaysa Khel Doom'un kalbindeki laneti manipüle ederken Yama'dan saldırı bekliyor ona odaklanmış vaziyette.
Hoşuma gitmeyen kısım Khel'in rehberi hariç yalnız gelmesi oldu. Yani biliyor ki Evankhell mevzuya dahil ama onu %100 safdışı bırakabileceği sanıyor. Yama'yı 1v1de kolay kolay alamayacağını biliyor, bunun için Doom'un işbilirliğine ihtiyacı var ama tam tersi Doom'un lanet kozunu hemen kullanıp onu da etkisiz ve lanet kalktığında da kendine karşı olacak pozisyona soktu.
White'a gelirsek ben onu ruh yemeye, eski adamlarını toplamaya gitmiştir falan sanıyordum ama bunca zamandır buradaymış ki o da biraz düşük kalsa da sonuçta ''canavar lig''in adamı diğerleri gibi. Sonuçta Yama, Evankhell, White, Doom, Karaka vs Elder şeklinde saçma sapan bir duruma doğru gidiyoruz.
Ya Khel yalan söyledi; Yaşlılar Konseyi ortak bir karar vermedi o kafasına göre iş yapıyor ya da rehberin her söylediğine %100 gözüyle baktığından iyice sıçtı.