Bu arada Koon'un alev balığı konusunda az da olsa mantıklı bir açıklama geliyor gibi. Yeon ailesinde erkekler Hana tarafından vaftiz edilmediğinden Woon'un ailenin kadınlarından birinin çocuğu olduğunu varsaymıştım ve sahip olduğu alevin daha zayıf olması anlamına geliyor, adam da normal seviyeci zaten.
Woon gücünü başkalarını iyileştirmek için kullanıyor hatta gücünü kaybettiğinden balığı kendisinin elde ettiğini düşünmüyorum. Yaklaşık ''Benim alevimin ailemdekilerden farklı olduğunu fark ettim'' gibi bir şey demesi gücün ebeveynleri tarafından elde edilmiş olabileceğine işaret ediyor.
Şimdi alevin ona ait olmadığını öğrenmemiz işleri epey karıştırdı aslında. Yani acaba Hana'nın alevi Eduan'ın yıldırımı gibi bir shinsoo niteliği değil de antik alev yerlisinin çalıntı gücü falan mı diye düşündürdü hazır Lo Po Bia'larla ilgiliyken bölümler.
Başka bir uç fikir de Yeon ailesinin gerçek annesi olan Ilarde'nin çocuklarına verebileceği bir güç edinip Hana'ya komplo kurması olabilir.
@ray-san Şimdi tabi bir Yaşlı'nın Avcı olabilecek birini ölümüne bir savaşta alabileceğini düşünmüyorum ama adamda Evankhell'de olmayan tecrübe ve bilgi olduğundan o kadar da kolay bir eşleşme değil gibi gözüküyor.
Ayrıca isim benzerliğini fark etmemişim salak gibi soylarıyla ilgili herhalde Evankhell,Hellamkhell
Yama da geçmişte Doom'u mühürlediğinden ve şu an o geçmişteki halinden güçlüyken Doom'un daha zayıf olması sebebiyle bir problem çıkmaz amma velakin Hellam'ın itemleri dengeyi bozabilir.
Hellam'ın yancısıysa dövüşçü değil rehber. Hwaryun'un rehber yeteneği yakın geleceği genel olarak algılamaktı. Evan'ınki bir kişinin olasılıklarını ayrıntılı olarak. Bu kızınkiyse kişilere ve neredeyse şu ana odaklanıyor gördüğümüz kadarıyla.
Canzon Gado karşısında yenilecektir yine buff gittiğinde ama diğer eşleşmeler Baam lehinde gittiği sürece bir fark yaratmaz.