Reyiz link atmanı bekliyordum ama. :dÇıktı evet boş bir bölüm
Özet geçmiş oldun en azından. Sjjajags
Reyiz link atmanı bekliyordum ama. :dÇıktı evet boş bir bölüm
https://manhwa-manga.com/2019/07/tower-of-god-441/Reyiz link atmanı bekliyordum ama. :d
Bölümden zaten bir şey anlamadan okuyoruz da. Harbi bu ne la? Kim napıyor belli değil.https://manhwa-manga.com/2019/07/tower-of-god-441/
Yok atarım ayıp ediyorsun elodin atmıştır diye düşünmüştüm ondan
Ya sorma kimin eli kimin cebinde belli değil. Bu gado kaçıncı sırada? Bizimki kalavan'ı avlıyacam dedi, 2 yıl eğitim aldı. Şimdi kalavan'ı gidicek ordu topluyor ama halen gado gibilerine bir baskılı bir atmosfer yaratamıyor. Ben artık maddog'a yaptığı gibi bir muamele bekliyorum ama ani güç patlamaları dışında bir sey gördüğümüz yok. Beni hiç tatmin etmiyor açıkcasıBölümden zaten bir şey anlamadan okuyoruz da. Harbi bu ne la? Kim napıyor belli değil.
ToG deyince akıla direkt @Elodin geliyorhttps://manhwa-manga.com/2019/07/tower-of-god-441/
Yok atarım ayıp ediyorsun elodin atmıştır diye düşünmüştüm ondan
Seriyi bir süredir okumuyorum tekrar başlayacağım ,olaylardan haberim yok ama bu 2 yıl eğitim mevzusuna fazla takmıssın.Bu seri one piece değil.Normal yaşam yok burada.Gerçi one piecede de 2 yıl eğitim aldı yonkouyu alacak şimdiciler vardı ona benzettim Burada adamlar on binlerce yıl yaşıyor binlerce yıla kuleye çıkıyor.2 yıl eğitim aldı kallavanı alsın mantığı saçma bence.Ben gizli katta zahard dövüşü önceleri seriden kopmuştum.Baam o ara veledin tekiydi.O zamandan bu zamana fazla yıl geçmemiştir muhtemelen tamam kuralsız thorn falan da ustasını perişan eden adamı da bırak 3 5 yıla alamasın.Açıkcası bu ani güç artışı bile beni rahatsız ettiYa sorma kimin eli kimin cebinde belli değil. Bu gado kaçıncı sırada? Bizimki kalavan'ı avlıyacam dedi, 2 yıl eğitim aldı. Şimdi kalavan'ı gidicek ordu topluyor ama halen gado gibilerine bir baskılı bir atmosfer yaratamıyor. Ben artık maddog'a yaptığı gibi bir muamele bekliyorum ama ani güç patlamaları dışında bir sey gördüğümüz yok. Beni hiç tatmin etmiyor açıkcası
2 yıllık eğitime takma sebebim şudur ki Baam zaten 2 yıl öncede Zahard'ın verisine üstünlük sağlayacak kadar güçlüydü. Kalavan'a zarar verebilecek kadar güçlüydü. Eee demezler mi adama gado kim diye??Seriyi bir süredir okumuyorum tekrar başlayacağım ,olaylardan haberim yok ama bu 2 yıl eğitim mevzusuna fazla takmıssın.Bu seri one piece değil.Normal yaşam yok burada.Gerçi one piecede de 2 yıl eğitim aldı yonkouyu alacak şimdiciler vardı ona benzettim Burada adamlar on binlerce yıl yaşıyor binlerce yıla kuleye çıkıyor.2 yıl eğitim aldı kallavanı alsın mantığı saçma bence.Ben gizli katta zahard dövüşü önceleri seriden kopmuştum.Baam o ara veledin tekiydi.O zamandan bu zamana fazla yıl geçmemiştir muhtemelen tamam kuralsız thorn falan da ustasını perişan eden adamı da bırak 3 5 yıla alamasın.Açıkcası bu ani güç artışı bile beni rahatsız etti
Ilk mesajda bolum klasorleri var, orayi kontrol edebilirsin pazar, pazartesileriReyiz link atmanı bekliyordum ama. :d