@Elodin okunabilsin diye iki tane mesaj yazıyorum allasen bu konuda fikir verin tog çukuruna düştüm çıkamıyorum.Devam edicek olursam Baam tarafından bakınca rachel tam anlamıyla yardımcı oluyor,ilk baştaki grup racheli tırmandırmak için dağılmıyor seviye atlamaya ve ilermeye devam ediyor sonunda baam’ı fugtan kurtarıyorlar.Baam ilk dikeni alıyor, Rachella hesaplaşmak isterken ikinci dikeni elde ediyor hatta beyazla karşılaşıyor.Zaten baamın kuleyi tırmanışı tam anlamıyla zahard ve 12 aile gibi ve baam 10 ailenin varisleri ve çoçuklarıyla aynı zamanda yerlilerden olan rak ile tırmanıcak ki yerliler zamanında zahardla tırmanmış.koon,rak,kaiser beyaz,yeon,yuri,bloossomlardan uykucular bana sorarsanız zahardla karşılaşmada bütün yeni nesil baamın etrafında toplanmış olucak.En sonunda V nin amacını gerçekleştirip zahardla hesaplaşıp kuleyi değiştiricek.V nin ölümsüzlüğü istememesinin sebebide zahardla karşılaşmak zorunda kalıcağından,kuralsız olarak kalmaya devam etmek istemesi olarak görüyorum. Sonuçta bu 13 kişi kuralsız statüsünde.Eskilerden yazılmış 13 ay serisi hakkında bunun baamın kullanacağı silah olduğunu düşünüyorum çünkü birleşiceğimiz zaman geldimi denmişti ve 13 ay serisi ve yüzükler son katın anahtarları.Karaka ve prenste bir nevi baamın tarafında sadece merak ettiğim zahard prense o silahı vererek ne amaçladı.Öldürmek istediği kim?