Yok ben de veri oldugunu dusunmuyorum. Kastettigim Eduan'in dedigine gore Rak'in gucu Gizli katta lanetin etkisi gectigi icin uyanmis olabilirmis. Yani Rak gizli kata girdigi icin guclerini kesfettigine gore belki oraya girmesi tesaduf olmamistir. Tabi Gizli kat gibi iyi korunan bir yerin Gustang tarafindan Yerli guc uyandirma merkezi olarak kullanilmasi biraz garip olurdu
Birde hazır seni yakalamışken şunu sormak isterim.Konu 13 ay serisi ile ilgili.Yuri zahard ordaki ölümsüzleri öldürmek için büyünün bazı kaiderine uymak zorunda olduğunda bahsediyor.Hatırlamazsan
http://toontr.com/read/490-tower-of-god-322
13 ay serisinin gücünü gardiyanlar bile yok sayamaz o derece güçlü.Hemen sonrasında 13 ay serisinde siyah mart ve yeşil nisan çıkıyor sahneye ve kısa bir lak laktan sonra o gün mü geldi diyorlar.O gün gelene kadar ve bizi tekrar bir yapana kadar ama o gün bu gün değil ve bunlara lanetleme görevi verilmiş.Benim düsündügüm sey direk şu oldu;
1-Bunlar kral zahard'ın ölümsüzlüğünün kilidi olabilir mi?
Sonuçta gardiyanların bile yok sayamadığı bir gücü yine ölümsüzlüğü gardiyanlar tarafından verilmiş olan kral zahardı devirmek için.Yani ölümsüzlük veriliyor ama öldürmeninde yolları bırakılıyor.Bu çok aklıma yatan birsey degil çünkü silahlar zahard tarafından dağıtılıyor.
2-Hepsi birleştiğinde kapatılmış olan katın anahtarı olabileceği fikri?
Bu fikirde aslında 13 aile olduğu ve silahların aslında aileler için yapılmış olması.
3-Zahard'ın kendi kaderini bilmesi(bu axislerle ilgili olabilir,dıs dünya ile ilgili olabilir) ve buna umutsuzca direnmek istemesi.Adam katı kapatıyor,ölümsüzlük istiyor kendisi ve arkaşları dahil ve veri dünyasının sonunda kadere karşı koyabilecek ve değiştiricek gücü buldum diyor.Belki zahard üst katlardaki dehşetin farkında ve axislere karşı koyabilecek güç arıyor olabilir mi? Kule hazır olmadığını düsünerek böyle bir karar almış olabilir.
http://toontr.com/read/610-tower-of-god-388
Biraz ani yazdım ve karışık oldu ama genel olarak sormak istediğim seyleri anlıyacağını düsünüyorum.Senin fikirlerin nedir bu konuyla ilgili cevaplarsan sevinirim