Aynen aynen istasyon arcı. Biri hayrına atsin.Muhtemelen White dan bahsediyorsun. Kaçıncı bölüm olduğunu bilmiyorum ama istasyon arcı olduğunu söyleyebilirim.
Aynen aynen istasyon arcı. Biri hayrına atsin.Muhtemelen White dan bahsediyorsun. Kaçıncı bölüm olduğunu bilmiyorum ama istasyon arcı olduğunu söyleyebilirim.
Yama Baam'a yardım edecek belli.Yama Fug' a savaş açtı. Sanırım bu sezon heyecan dorukta geçecek.
Yama zaten fug’a biraz zorunluluktan katılmış. Acaba fug’un doomdan istediği şey neydi? Ufak ufak antikler de orataya çıkıyor. Muthiş bir sezon bizi bekliyor. Hikaye bayağı bir hızlanacağa benziyor.Yama Fug' a savaş açtı. Sanırım bu sezon heyecan dorukta geçecek.
Fug Doom'dan yüksek miktarda yarı köpek asker yaratıp kendi kontrollerine vermesini istiyormuş, Yama Fug'la anlaşmak zorunda kalınca, atölyenin teknolojisinden faydalanaıp Doom'un gücünü tam köpek insanlara aktarıp onları Fug'a asker olarak vermiş, Yarı köpek sürüsünü korumuş. kelime seçimim kötü oldu biraz :SAcaba fug’un doomdan istediği şey neydi?
Bu spoiler yani raw/fastpass tartışma başlığı, ilk mesajda ve başlıkta geçtiği üzere.Aynı seriyi mi okuyoruz arkadaşlar? 430.bölümde bunlar şey edilmiyor ama.
Teşekkür ettim. Geçen yazını okumuştum Baylord'ların Lo Po Bia'lı olma ihtimali ile ilgiliydi. Ben ise kulenin yerlilerinden olabilirler diye düşünüyorum. Eduan Rak'ın gücünü gördükten sonra kulenin yerlileri hakkında konuşmuştu hatırlıyorsan. Ve onların çok uzun zaman önce Zahard tarafından öldürüldüğünü devam eden neslin ise insan suretinde olduğunu söylemişti. (yanlışta hatırlıyor olabilirim). Evankhell'de kulenin yerlilerinden sanırım. Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?Bu spoiler yani raw/fastpass tartışma başlığı, ilk mesajda ve başlıkta geçtiği üzere.
Normal güncel için http://www.korsanfan.com/konu/tower-of-god.610/
Doom neden fug için asker yaratmayı kabul etti acaba? Orası anlatılmadı sanırım.İngilizce fan çevirisi
https://drive.google.com/file/d/1N0IWkVau49YI7EWuBWy3SIflTc4vhjqv/view
Fug Doom'dan yüksek miktarda yarı köpek asker yaratıp kendi kontrollerine vermesini istiyormuş, Yama Fug'la anlaşmak zorunda kalınca, atölyenin teknolojisinden faydalanaıp Doom'un gücünü tam köpek insanlara aktarıp onları Fug'a asker olarak vermiş, Yarı köpek sürüsünü korumuş. kelime seçimim kötü oldu biraz :S
Doğru, unutmuşum :/Yerliler element kontrol eden tipler. Bu arkadaşlar dönüşümde...