Valla benim bildiğim ekstra bir şey yok. Enryu'yla ilgili olması bana daha yatkın geliyor çünkü hikayede onun dahil olabileceği aşamaya doğru geliyoruz ve Akryung kendi amacı olan bir karakterden çok izleyici olarak kalıyor bu yüzden kehanetin koruyucusu gibi bir şey olduğunu düşünüyorum. İsmiyse Korece'de Kötü ruh demekmiş, Line'da Ghost diye çevrilmiş, gerçek ismi değil aslında.
Ama dediğiniz gibi emin olduğumuz şeyler: Shinwonryu ve Büyü kullanabilmesi yalnızca.
Arlene kuleden çıkışı bulmadan önce epey turlamış o zamanlardan kalma bir şey olabilir. Her ne kadar doğru çıkmasını istemesem de V diyenler var.
Baam'la FUG arasındaki ilişkinin hala tam yerine oturmayışından benim anladığım:
1- Kehaneti ve Arlene'i bilmeyenler var bunlar için Urek'in tırnağı ayarındaki bir kuralsıza bel bağlamak saçma.
2 - Kenaneti bilen Yaşlılar Avcılar arasında bunu sorgulayanlar var. Hani Baam gerçekten Zahard'ı öldürüp kral olup FUG üyelerini iktidara mı taşıyacak yoksa Zahard için gönderilmiş iki tarafı keskin kılıç mı?
Ki Luslec'in bile 2. grupta olma ihtimali var. Efendileri biri vazgeçip intihar etmiş, diğeri kafayı oynatmış adamcağız binlerce yıldır dayanıyor şimdi her şeyi Baam'a gümüş tepside sunması, onu yeni efendisi gibi görmesi biraz fazla iyimser bir senaryo bence.
Tabi bunlar hariç Baam'ı şahsen tanıyanlar daha girişken duruyorlar ki bunlar da Evankhell gibi tam örgütün bir parçası olmasalar da İmparatorluğa karşı bir savaş başlayacaksa bunun FUG tarafından bir kıvılcımla başlayacağını düşünen daha ılıman kesim.
Eğer kulenin Hakimi Zahard ve 10 Aile yerine FUG olsaydı Evankhell onlarla da sorun yaşardı bence. Ama kuledeki mutlak iktidarı kırmak için FUG tarafında yer almayı seçmiş.
Bu bölümde Yama'nın ebeveynlerimiz kim bilmiyoruz bu güçle doğmuşuz demesi Lo Po Bia ihtimali iyice güçlendirdi. Aile lideri veya yüksek rütbelileri ortaya çıkabilir belki bir ihtimal.