Şu an savaş arcı var, dolayısıyla yeni karakterlerin kim olduğunu hatırlamak zor olabilir diye attım onu. Vaziyet epey karışık şu an. Çok fazla olay oldu diyemem ama daha 3. 4. Bölükler gelecek daha da fazla yeni karakter olacak umarım ben de kimin kim olduğunu unutmam.
Sahi sen kaçta kaldın, arcı bütün olarak mi okumak istiyorsun?
Bu arada HR'nin plani derken yanılmış olabileceğimi fark ettim. Evet HR'nin rehber yeteneği önündeki geleceğin tümünü belirsiz de olsa genel olarak görmesini sağlıyor. Evan'inkiyse belli bir bireyinkini detayli olarak. Yani Evan onu esir alırken " Eğer teslim olursan hem sen hem de şuradaki kurallilar ( Wangnan, White)için daha iyi olur." derken Karaka'nin geleceğindeki ihtimalleri gördüğü için bunu söylemiş ve Karaka da Çelik Ağacı parçasını kendi vermiş olabilir, Evan'in gördüğü detayli gelecek de Evankhell'i de iceriyordur ki yaptığı şeyin mantıklı bir açıklaması olsun.
Ordu Yuri ve ondan hali hazırda şüpheleniyordu, Karaka'nin adamları geminin içinden çıkınca ihanetleri hemen hemen kesinleşmiş oldu. Chunhee ve Sharon o adamları 10 dk'da temizlerler isteseler. Evankhell gelmese mantıksız bir hamle olmuş olurdu.