Bir ara bu konuda tartışıldı, bazı arkadaşlar baya ciddi bir şekilde Hell Joe 4 parçanın üçünü bulup Fug'a teslim etti, kalan parçaysa De Jah'ta yazmışlardı. O yüzden sordum.Fug'ın elinde dediğin Madoraco'da yani FUG'la işbirliği yapan bir yüksek seviyecideki, bilgi kesin değil söylenti.
Atölyedeki fiyaskodan sonra Fug onunla ilişkisini kesmiş ( muhtemelen Luslec Baam'ı eritme planın duyunca çıldırdı ) Ama adam iş adamı olduğundan o parçayı anca bir kat karşılığı veya Soul string ladle karşılığında verir
Hwaryun da Ladle'ı bu yüzden istiyor. Diğer parça Ölüm katında hala. Hockney o parçayı bulduktan sonra Hell Joe'ya yerini söylemyi reddediyor ve Hell Joe gözlerini çıkarıyor. Kalan parçada De'Jah'ın mekanında işte.
Hockney'nin çizdiği resim belli ki diken ve Hockney bunu çizdiğinde ruhu bir şekilde ruhlar odasından o resme geçiyor. Ve Hockney de canı pahasına dikeni koruyor ve garip biçimde bir şey hatırlamıyor. Bir şey hatırlamamsının sebebi De'jah'ın gözleri olamaz çünkü De'Jah bayağı şaşırıyor bir şey hatırlamamasına.
Her neyse bu bölümde gördüğümüz üzere White ruhları aldı ama o ruhlarla dışarı çıkamıyor. Hockney'nin ruhu resme geçiyor ve ruh kattan çıkabiliyor. Ben buna diken etkisi derim çünkü önceki büyüyü kırmış.
Resim son parçaıyla birleştiğinde dikenin ortaya çıkması ve dikene giden yolu göstermesi gibi bir ihtimal olabilir ama ne yazık ki resmin son parçası Rachel'da.
Ayrıca önceki mesajımda iyi anlatamadım sanırım. Enne, sıralamada 7. olan kişiyi tutabilen mühürü Gustang bir kuralsız olarak kıramayabilir ama Zahard'ı sahip olduğu ölümsüzlük kontratına rağmen öldürebilecek olan diken onu serbest bırakabilir.
Tabi bunlar hep ihtimal, bakalım ne isteyecek. Ben 135. katla ilgili konuşmalarını tercih ederim.
Eğer dikenin 2 parçası bu kattaysa o zaman Baam bu kattayken onuda alıcaktır. Zaten Hockney'e 'şu benim iş bi bitsin hele senin işide halledicez" gibisinden bir söz vermişti. Muhtemelen resmi bulup 3. parçayıda alıcak o zaman.