Güzel çalışma tebrik ederim gerçekten güzel çalışmalar...
Ama gözüme çarpan bir yer vardı hemen kontrol ettim... Macseth hakkında yanlışların var kendisi kuralsız değil.
Kaynağı önceden veriyim oradan alıntılar yapıcam....
http://towerofgod.wikia.com/wiki/Macseth
"Macseth was
indigenous to the Tower before Zahard and the 10 Great Warriors entered the Tower. And he was critical in helping them climb The Tower. It can be said almost everything that can be called "science" in the Tower originates from him."
Burda diyor ki daha zahard ve 10 ulu aile lideri gelmeden önce kulenin yerlisiydi diyor. Yani zaharddan önce kuleye girmiş değil zaten kulenin yerlisi. Ve onlara yardım ediyor tıpkı onun gibi kulenin sakini olup tırmanmada yardım eden şu an ki FUG un lideri "Grace Mirchea Luslec" gibi.
"He is the first
non-Irregular able to create life."
Bu örneği de sen notlara kulede ilk hayat yaratabilen kuralsızdır yazman üzerine veriyorum, non-irregular kuralsız olmayan demek yani orası düzelecek kulede hayat yaratabilen ilk kuralsız olmayan kişidir olacak. Yoksa işin işine kuralsızları katsaydık başa enryu yu koyardık.
Anlaşılaşacağı üzere kuleye ilk giriş yapanlar zahard ve 10 ulu aile ve kuleye tırmanma onlarla beraber başlıyor. Çünkü sakini olmadıkları için yani kulenin belirli bir katında bulunmadıkları için en altta bulundukları için tırmanmak zorundalar. Bu şekilde tırmanma başlıyor. Eğer Macseth kuleye giriş yapan ilk kuralsız olsaydı tırmanma ilk onla başlardı. Ve zahardın değil onun adı duyulurdu. Neyse buraları geçelim, minik bir yanlış anlaşılma olmuş demek ki. Sana çalışmanda başarılar. Çok güzel ve iyi çalışma. Tebrikler...