Sesshomaru 19 Kas 2014 #1,082 arwenizEr dedi ki: Bence Guemon o kafasındaki Ryu vari şeysi onda da vardı. Genişletmek için tıkla ... Aynen guemon o Gizli İçerik Kıyafet yamalı gibi.
arwenizEr dedi ki: Bence Guemon o kafasındaki Ryu vari şeysi onda da vardı. Genişletmek için tıkla ... Aynen guemon o Gizli İçerik Kıyafet yamalı gibi.
Reiper 19 Kas 2014 #1,083 Şu anda B bölgesindeyiz ve Guemon ve Malee ile karşılaşacağız, o adam da Guemon oluyor işte. Gizli İçerik
Şu anda B bölgesindeyiz ve Guemon ve Malee ile karşılaşacağız, o adam da Guemon oluyor işte. Gizli İçerik
Millennium Wizard 19 Kas 2014 #1,084 Belki de maymun kral sadece ağacın dibine işiyordur o yüzden gereklidir.
Reiper 19 Kas 2014 #1,085 Marco dedi ki: Bizim site halen kapanmamış mı ya Genişletmek için tıkla ... Site kapandı da online okuma duruyor.
Marco dedi ki: Bizim site halen kapanmamış mı ya Genişletmek için tıkla ... Site kapandı da online okuma duruyor.
Silver 19 Kas 2014 #1,086 Buradaki mesajları da okuyunca iyice midem bulandı :/ Son sayfa iyiydi yalnız, napacaklar bakalım.
deus ex machina 19 Kas 2014 #1,088 Alter dedi ki: Bilgilendirin beni ya Genişletmek için tıkla ... mangaka bizimle billur geçiyor
Sesshomaru 20 Kas 2014 #1,089 deus ex machina dedi ki: mangaka bizimle billur geçiyor Genişletmek için tıkla ... Ahaha Aslında güzel bi caps buldum da ban yeme olasılığım %101
deus ex machina dedi ki: mangaka bizimle billur geçiyor Genişletmek için tıkla ... Ahaha Aslında güzel bi caps buldum da ban yeme olasılığım %101
Akainu Sakazuki 20 Kas 2014 #1,090 Şaka mı la bu. Adam bildiğin maytap geçiyo bizimle. Biri bu sayının fake olduğunu söylesin