Tek atması geliştiğini gösterir. Güzel bi gelişme. Gomatsu söz konusu olunca çıldırıyor adamSinsice saldırdı ama evet mansamı yenen adam.
Tek atması geliştiğini gösterir. Güzel bi gelişme. Gomatsu söz konusu olunca çıldırıyor adamSinsice saldırdı ama evet mansamı yenen adam.
Toriko==gomatsuTek atması geliştiğini gösterir. Güzel bi gelişme. Gomatsu söz konusu olunca çıldırıyor adam
Yok, Dorigo= = GavatsuToriko==gomatsu
bu nasıl çeviri ya
Ondan evvel de kariu ile boneless'ı aradan çıkardı.Toriko, Shigematsu'ya tek attı.
Aşk adama neler yaptırıyor, pes doğrusu.Ondan evvel de kariu ile boneless'ı aradan çıkardı.
Lokanta benzetmesini sevdim. Şeytanlar birbirini yese daha mantıklı olur bence.http://www.onemanga.me/toriko/293/1/
Seri dediğin Toriko gibi olur, adamın iç dünyası lokanta gibi, onlarca masa var. 3-5 tane daha şeytan çıksa da içinden şenlense ortalık. Diğer yandan Air yemiş bir adam için 3 kişiye tek atması çok normal. Meyveyi yemeden önce de rahat kapışırdı zaten. Bakalım Teppei ile nasıl karşılaşacak.
Teppei harbiden akıyor. Spo yeme burada sonra okuyacaksan.Lokanta benzetmesini sevdim. Şeytanlar birbirini yese daha mantıklı olur bence.
Haftalardır yorumlardan takip ediyorum sanırım Teppei akıyor. Bir ara toplu okuyacağım.