Toriko'nun mangasının çizimleri çok iyi, özellikle karakterlerin anlık yüz tepki çizimlerini çok iyi beceriyor Şima sensei, okurken özellikle Buz Cehennemi arkında Tommyrod çizimlerine dikkat et.Animesini Toei yapmış zaten hayatta bulaşmam. Mangadan yardırırız.
Şima sensei'yi bu Japonlar ne yaptı etti küstürdüler, Toriko'nun ilk yarısına bakın sayfalarca açıklama yapıyor bu mangaka, her şeyi açıklıyor, hiç soru işareti bırakmıyor, Toriko bitti biteli adamın çizdiği tüm eserler Oneshot, tek bölümlük hikaye yazmış adam, çok fena bıktırmışlar, başka açıklaması yok.@Reiper hocam serinin devamı gelmeyecek mi ya :/
Çizimlerine denk geldiğim oldu baya iyi duruyolar. Sağlam bir aksiyon serisi olduğunu duyuyordum zaten hikayeden fazla beklentim yok o yüzden. Her türlü güncel OP'den iyidir ona eminim.Toriko'nun mangasının çizimleri çok iyi, özellikle karakterlerin anlık yüz tepki çizimlerini çok iyi beceriyor Şima sensei, okurken özellikle Buz Cehennemi arkında Tommyrod çizimlerine dikkat et.
Resimdeki makinaya ve hayata bakış açın değişecek.Çizimlerine denk geldiğim oldu baya iyi duruyolar. Sağlam bir aksiyon serisi olduğunu duyuyordum zaten hikayeden fazla beklentim yok o yüzden. Her türlü güncel OP'den iyidir ona eminim.
Komatsu bir yerden tanıdık geliyor. Bu nefret edilen karakter miydi?Resimdeki makinaya ve hayata bakış açın değişecek.
![]()
Ben severdim. Sevmeyeni vardı elbet ama iyi bir karakterdi.Komatsu bir yerden tanıdık geliyor. Bu nefret edilen karakter miydi?
Şöyle söyleyeyim Riful için Erza ne demekse@Reiper için de Komatsu o demek diyeyim sen anla gerisiniKomatsu bir yerden tanıdık geliyor. Bu nefret edilen karakter miydi?

Sen seviyorsan kaliteli karakterdir zaten ona şüphem yok.Ben severdim. Sevmeyeni vardı elbet ama iyi bir karakterdi.
Usta erkek değil mi bu karakter? Aynı tarz bir sevgiyse savcıdan şüphelendim şimdi.Şöyle söyleyeyim Riful için Erza ne demekse@Reiper için de Komatsu o demek diyeyim sen anla gerisini![]()
Yok ya öyle değilUsta erkek değil mi bu karakter? Aynı tarz bir sevgiyse savcıdan şüphelendim şimdi.
heyecan dorukta karakter yani adına gazeller okunan destanlar yazılan.