Mavi Nitroların gelmeme nedeni Joa'nın siz oturun, ben adamlarımı yollayacam demesi. Midora ve Jirou'nun tayfasını ileride görebiliriz ama.evette bunun öldüğü manasına geldiğini sanmıyorum biraz uyuyacaksın gibi bir şey dedi. Ayrıca food king air'ın etkileri kısaca iyileştirme gücü ve oksijensiz ortamda durma.
uzaya bile çıksan 2-3 gün rahatça durabilirsin diyor coco su altında zaten kafana göre takıl gibi bir durum var. Yani sanmıyorum bir kalp çıkmasıyla öleceğini -bu cümleyi bu kadar yazmak garip geliyor gerçi -
bir de bir yorum vardı böyle bir olaya neden mavi nitrolar midora car curt gelmedi diye. Mangaka düşünmüş bunu anlaşılan.
Fukara çocuğu la Toriko, çöplükte bulup büyütmüş İçiryu bunu, Komatsu onun her şeyi, normal yani verdiği tepki.@Smoker
Anası ölse bu kadar üzülmez.
bu arada ingilizceye çevirenlerin internet espirisi kullanmalarına da hastayım
Şunun normal bi tepki olduğunu kim söyleyebilir ki...
Hangisinin tepkisi? Mappy bile ağlıyor o sahnede. Komatsu duygusal, korkak, sıradan bir insan evladı. Yıllardır Toriko ile binbir badire atlattı, ölmüş olan bir adamın ölmeden karşısında durmasını görünce patlayıp ağlıyor, anormal bir durum mu bu?
Şunun normal bi tepki olduğunu kim söyleyebilir ki...
Evet.Hangisinin tepkisi? Mappy bile ağlıyor o sahnede. Komatsu duygusal, korkak, sıradan bir insan evladı. Yıllardır Toriko ile binbir badire atlattı, ölmüş olan bir adamın ölmeden karşısında durmasını görünce patlayıp ağlıyor, anormal bir durum mu bu?