Başta dedilerki birkaç yüzyılda bir olgunlaşıyor hava. Daha sonra şu on binleri katınca olay gitti.Toriko Komatsu'nun pişirdiği HAVAyı yedikten sonra güçlenmiş ve Herackles'in vakumuna dayanır hale gelmiş, sonradan pişirilen HAVA'nın Toriko üzerinde bir etkisi yok anlayacağın.
Diğer hususta, onbinlerce yıldır HAVA ağaçta duruyorsa, Acacia'nın menüsünde ne arıyor anlamak mümkün değil. Eğer Acacia Toriko'nun yediği havayı yemiş ve menüsüne eklemişse, mangaka kusura bakmasın da Toriko onu yerken Gökkuşağı meyvesi kadar bile betimleme yapmadı. Yani şu 500 yıl muhabbetinde mangaka bir kere *****, toparlayacağına sürekli sıçmaya devam ediyor, hiç hoşuma gitmedi açıkçası.
Ya da olay şu onbinlerce yıldır ilk kez sadece Komatsu düzgün pişirmiş havayı. Mangastream da diyorki binlerce yılda bir doğum şansı, mangareaderde de ömür boyu tek şans. Yani her iki türlüde at kral heralde havanın tam pişmesinimi bekliyordu artık ya da yeterince olgunlaştıda çocuk son bir hava patlamasımı geldi anlamadım. Hem o kadar süredir olmuyor diyor hem geçmişde kaç kere tattım ben bu havayı diyor