Reiper ve Seyyah harici pek iyi bilmez diye düşünüyordum o yüzden. Bir de tartışılan bir seri olmadığı için akılda kalmıyor.Frohze'nin pişirdiği God final formunda değil, tutulmalarda küçük kurbağa şeklinde ortaya çıkıp beslenen bir God. Bu durumdan ötürü Neo dirilmemiş ve Neo'yu tam olarak ortaya çıkarabilmek için son God'u beklemiş olabilirler.
Air, Pair, Another, News, Earth, Atom, God, Center sıralaması ile sol kol, sağ kol, dil, sol ayak, sağ ayak, gövde, beyin, kalp uyanıyor. Şeytan konakçıyı da yedi mi tam olarak uyanıyor. Dediğin gibi şeytanların dışarı çıkması ile ye veya yenil durumu olmalıydı.
Tek diyebileceğim Nitroların Acacia'ya Center'i vermek için özellikle God'u yemesini beklemeleri. God'tan önce Center'i ellerinde oldukları halde vermiyorlar Acacia'ya. Bu durumda tam uyanış için sıralama önemli olabilir. Toriko ile Acacia dışında sıralamaya uyan yok. Diğerleri önce Center'i sonra God'u yediler. God'u yedikten sonra her şeyin merkezine dönmekten bahsediyorlar. Belki de nedeni budur, tabi hep varsayım yaparak konuştum, evet olaylar havada kalmış biraz
Bildiğimden değil, araştırdım
Bu arada konusu gelmişken, İchiryuu Reyiz>>>All.