Toriko okuduktan sonra bütün seriler yavan gelir, bu bir gerçek, diğer serileri yermek için söylemiyoruz, Torikonun evreni çok sağlam, bunu belirtiyoruz.Serilerdeki güç seviyesi üzerinden diğer serileri gömenler var hala...
Mangaka bi ara yeni manga yapacak deniyordu. Haber var mı? Nerelerde şu an?
Adam da sıkılmıştır Toriko'dan. Sıkıntısı geçsin yine çizer belki.Toriko okuduktan sonra bütün seriler yavan gelir, bu bir gerçek, diğer serileri yermek için söylemiyoruz, Torikonun evreni çok sağlam, bunu belirtiyoruz.
Yeni seri çıkarmasını bekliyoruz lakin Şimabukuro boyuna one shot komedi mangasi yazıyor. Torikoyu bitirdikten sonra 3 tane one shot manga çizdi, son habere göre iki tane daha çizecekmiş.
https://www.google.com.tr/amp/www.b...-toriko-will-publish-two-new-episodes-minions
Yani One shot çizme demiyoruz, gene çiz ancak bari Torikoyla ilgili bir karakter için çiz de evren genişlesin. Mangakalar bizim gibi düsünmüyor maalesef.
Çopparın hallicesi.Daha ön planda yemek yapıyor falan işte.Görmezden gelinmeyecek gibi değil evet amma gelirsen mangadan zevk alırsın.5. Deneyişimde 110. Bölüme bırakmadan gelebildim. Komatsu BOMBOŞ bir karakter.
Yok hükmünde davranarak ve sıfır beklentiyle okuyarak keyif alıyorum seriden.Çopparın hallicesi.Daha ön planda yemek yapıyor falan işte.Görmezden gelinmeyecek gibi değil evet amma gelirsen mangadan zevk alırsın.
Torikoverse de normal insan olmanın adı Komatsudur. Korkar, ağlar, zırlar. Gayet normal bir durum bana göre. Kaç kere öldü bu adam geri getirdiler ne olacağıdı yani.Yok hükmünde davranarak ve sıfır beklentiyle okuyarak keyif alıyorum seriden.