Son bölümleri okumadan önce hep devam edebilir diyordum ben de ama karar yerinde. Hele ki 394.bölümde duygu seli yaşadım, her yönüyle doyurucu bir seriydi. İştahımı tatmin etti
Başka gezegenlere gitsinler falan diyordum ama gitmesinler artık, sonunu iyi bağladılar. Son bölümde düğün falan olur muhtemelen ve mutlu sonla biter. Kafamda önemli bir soru işareti de kalmadı zaten.
Midora'ya aşırı üzüldüm, ayrı bir karakterdi o tamamen. Son babalığını yapıp gitti ve bizi yerle yeksan etti. Neo'ya da acıdım, hakikaten kendi halinde bir varlık. Cılız görüntüsü yüreğimi burkuyor. Pair'in eski dostlarını görmesi de manganın bir cilvesi.
Coco, Sunny ve Zebra'yı önceden sürekli gördüğüm için sıktıydı ve kaç bölümdür yokluğunu hiç aramadım onların. Çok akıcı geçti hatta. Ama son bölümde görmek isterim.
Bu manganın yerini doldurabilecek başka bir şey kalmadığına göre artık shounenlere elveda diyebilirim. Son bölüm benim için çok değerli olacak. (Bitmesini normal karşılasam da hiç istemiyorum ama napalım)