İçerden içiryu bir şeyler yapacak zaten.Ama mn de sınırına neden ulaşmadı dedi ki haklı da acacia neo ya dönüştü bir anda.Kendi kendini patlatır sandım bir anTam gaz devam ediyor ama bakalım Toriko tek başına almayacak gibi geliyor bana.
Şuanlık İçiryu reyizin bir rolü yok, sadece mevzuyu anlamaya çalışıyor, burdaki esas rol Frohzenin. Zira icerden pişiriyor şu anda Neoyu. Belki Joanın dediğinin aksine korktuğu için değil, bilakis bu günleri öngördüğü için geri dirilmek istememiştir Frohze.İçerden içiryu bir şeyler yapacak zaten.Ama mn de sınırına neden ulaşmadı dedi ki haklı da acacia neo ya dönüştü bir anda.Kendi kendini patlatır sandım bir an
Bence Arc ın finaline saklıyor mangaka. Toriko ve diğerleri iyice perişan olduktan sonra birkaç saniye dışarı çıkar, şovunu yapar sonra içeri girip geri yatarAcacia'nın şuan ki amacı tekrar evrim geçirmek gibi geliyor kafayı yediğini düşünmüyorum.
Şu beyazın olayını öğrenseydik en azından anladık vücudu kaldırmaz da iki üç bir şey tıklatsaydın mangaka
O zaman Frohze > Madara,Aizen,Acacia mı oluyor ?Milyon yıllık plan mı yapmış bu kadın.Şuanlık İçiryu reyizin bir rolü yok, sadece mevzuyu anlamaya çalışıyor, burdaki esas rol Frohzenin. Zira icerden pişiriyor şu anda Neoyu. Belki Joanın dediğinin aksine korktuğu için değil, bilakis bu günleri öngördüğü için geri dirilmek istememiştir Frohze.
Onu bilmiyoruz.Nasıl girdiği bile bilinmiyor.Neo çok karışık bişi.Isırdığı düzelmiyor yediği dirilmiyor.İçinde resmen eko sistem var.Belli ki mangaka neo üzerinden farklı hücre işleyişini yapıp diğer evrenlere zıplama yapacak.O zaman Frohze > Madara,Aizen,Acacia mı oluyor ?Milyon yıllık plan mı yapmış bu kadın.