Bundan ötesi var mı?
Ahaha bunu unutmuşum cidden iyi ya. Ne yemişlerdi burada ?
Shokugeki izletiyor kendini bir şekilde ama gereksiz ecchi ve klişeler olmasa sürükleyici olabilirdi sıkıyor bazı yerlerde 2. sezonu izlermiyim bilmem.
Bundan ötesi var mı?
Yüzyıl Çorbası içiyorlar.Ahaha bunu unutmuşum cidden iyi ya. Ne yemişlerdi burada ?
Shokugeki izletiyor kendini bir şekilde ama gereksiz ecchi ve klişeler olmasa sürükleyici olabilirdi sıkıyor bazı yerlerde 2. sezonu izlermiyim bilmem.
İkisi de gayet kaliteli sunuyor. Soma biraz ecchilik katıyor ama stili öyle. Şimdilerde biraz azaldı, mangasını da okumanı tavsiye ederim. Toriko tadım işini bıraktı gibi. Ayrıca Soma'da @Alpamis 'in kimi tuttuğunu tahmin edemezsin.Shokugeki izliyorum da şimdi orada da yemeği yedikten sonra mutluluk sahneleri falan var.İnsan ister istemez kıyaslıyor serileri sen ne düşünüyorsun bu konuda ? Aslında toriko ile kıyaslanmaz da yemek tadım kısımları mukayese edilebilir sunum açısından.
Başkarakter değil mi???İkisi de gayet kaliteli sunuyor. Soma biraz ecchilik katıyor ama stili öyle. Şimdilerde biraz azaldı, mangasını da okumanı tavsiye ederim. Toriko tadım işini bıraktı gibi. Ayrıca Soma'da @Alpamis 'in kimi tuttuğunu tahmin edemezsin.
Hesap yaparsak öyle gibiGitti gitti koca yürekli Midora da gitti )
Bunlar kimin çocukları var mı fikir?Yeni bölüm çıkmış MS'de, Midora'nın lafa bak "Bu cılız iştah da ne böyle? Diyet mi yapıyordun Acacia?"