Midora sence şimdi ne yapar görevi ne olur ?Yemiyorlar da ondan. Neodaki iştah kimsede yok malum.
Midora sence şimdi ne yapar görevi ne olur ?Yemiyorlar da ondan. Neodaki iştah kimsede yok malum.
Midora baba oğul pişirip yerler akaciayı [ Midora - Star - Toriko ]Midora sence şimdi ne yapar görevi ne olur ?
Bende öyle düşünüyorum Midora Acacia'ya fantezi uygulayabilir.Midora baba oğul pişirip yerler akaciayı [ Midora - Star - Toriko ]
Zaten midora öğrensin akacia'nin gerçek yüzünü manyak dövüş olur
Midora tek değil yanlız ve menüdende yedi diye biliyorum birde Frozeyi duyarsa LEVEL UP yapar tamamBu adam Jioru'yu gözünü kırpmadan harcadı. Midora'ya da aynısını yapabilir.
İnşallah reyizlerden birine bir şey yaptırsın ya.:S İchiryu reyizin acısı hala yüreğimde.Midora tek değil yanlız ve menüdende yedi diye biliyorum birde Frozeyi duyarsa LEVEL UP yapar tamam
(O.O)Neonun kelleyi alma diye bir şey yok. Neo Karga Kralı yiyor o sahnede.
Acacia nın menüsünü yiyen %100 luck kazanıyor.Tabi doğuştan gelen bir şey ama yiyeceklerle de artan bir özelliğe sahip.Bu gourmet luck doğuştan gelmiyor muydu?Vücudun kendisinde bulunmuyor muydu?Joa bu yüzden Frohzenin vücuduna girmemiş miydi?Bunu nasıl kopyaladı Midora hiç mi hiç anlamadım.