??????????????Lotr gibi bebe işi serilerle Toriko gibi bir başyapıtı aynı cümlede yan yana yazdın ya ne deyim tarih seni affetmeyecek.
??????????????Lotr gibi bebe işi serilerle Toriko gibi bir başyapıtı aynı cümlede yan yana yazdın ya ne deyim tarih seni affetmeyecek.
Doğrudur işten gelince ne yazdıgımı ben bile bilmiyom Sonra düzeltirim.Google translate ten kopyala yapıştır gibi yazdığın için anlamadım dedi. Ben de bişi anlamadım. :/
LOTR'daki elfler ışıktan mı evrimleşiyor ? WUT ? Evrim felan ki la orada Tanrısal bir yaratıcı yok mu LOTR'da ? Ben mi yanlış biliyorum [ konu dağılıyor ama olsun bırak dağılsın ]Üstteki arkadaş elfler için; bir ışıktan evrimleştiler ne mantıksız diyordu da
Abi şaka de şu ana kadar Tolkien kadar iyi bir fantastik seri yaratan adam görmedim la ben adam bildiğin alternatif evren yatarmış yaradılışından sonuna kadar.Lotr gibi bebe işi serilerle Toriko gibi bir başyapıtı aynı cümlede yan yana yazdın ya ne deyim tarih seni affetmeyecek.
Ağaç ışık falan bir olaylar dönmüş işte onlarda. Çok mantıksız diyordu ona o arkadaş. Trollüyor şu anda da. Toriko çok mantıklı yaLOTR'daki elfler ışıktan mı evrimleşiyor ? WUT ? Evrim felan ki la orada Tanrısal bir yaratıcı yok mu LOTR'da ? Ben mi yanlış biliyorum [ konu dağılıyor ama olsun bırak dağılsın ]
Abi şaka de şu ana kadar Tolkien kadar iyi bir fantastik seri yaratan adam görmedim la ben adam bildiğin alternatif evren yatarmış yaradılışından sonuna kadar.
Hele müzik ile evreni yaratma fikri
Bu arada konuya dönecek olursak ya şu NEO'yu Aztek maskelerine felan bir tek ben mi benzetiyorum. Eğer öyle ise ileride
Red < Blue < Green - Beyaz [ Bu evren dekiler Tanrılar olabilir. ]
Düşünsene Mısır Tanrıları felan yada Norse
Beyazı sen mi alıcan ben alıyım mı?Sanmıyorum bir örneği daha fazla o Beyazın. O nasıl bir bakıştır.:S Avatarını yapabilir misin sen?
Bu arada Kralların olayı bitti gibi görünüyor. Şu saatten sonra Midora çıkıp Acacia'ya daha fazla sorun çıkarırsa kulağını çınlatırım.
Ben pek anlamıyorum kardeim avatar işinden. Sen yapabiliyorsan tabi ki sen kullan.Beyazı sen mi alıcan ben alıyım mı?
Ben pek anlamıyorum kardeim avatar işinden. Sen yapabiliyorsan tabi ki sen kullan.
Nedense bozuk görünüyor.:S