Şu manganın adı Toriko olmasa, kimse ana karakter demezdi Toriko'ya emin ol. Ana karakter olarak vurgulandığı sadece 2 sahne var: Toriko'nun uyanışı ve iki şeytana sahip oluşu. Bunun dışında başka kare yok, ki 2 şeytan olayını doğuştan gurme hücresine sahip olmaya bağlarsa şaşırmam. Midora ile Starjun'da da çıkabilir yani.Bir seride işin içinde ana karakter varsa herkes diye bir şey yoktur diye bilirim ben. Daha ileride torikoya özel böyle olaylar çok görürüz hiç de yadırgamam.
Bu arada wikisine baktım şimdi de Starjunda çıkan şeytan 4 kral ile aynıymış.Yani joayı tehdit eden starjunun şeytanı şu an toriko ile aynı seviyede değil.O şeytanı bile baya güçlüydü heralde Starjunun seviyesi yüzünden.Ana karakter farkını ortaya koydu bence mangaka,ilerki bölümde yapacaklarıyla daha iyi görürüz diye düşünüyorum.Bir ulquiorra olmasını beklemiyorum at ölümsüz ama yinede üstünlük kurma şansı yüksek gözüküyor.
Starjun, 2 yıl önce Kai'nin 2. si olarak övülen bir adam, şu anda onun şeytanı Kırmızı Şeytan'dan çok daha güçlüdür. Mavi Şeytan'ın olayı zaten başbaşka bir şey. Toriko şu anki seviyesiyle çıkaramaz onu.