Heracles Bambina ortaklığı güzeldi Karga, geyik ve yılan krallar yolda. Derous gelecek, Guiness yakında. Yalnız Balina kral Moon nasıl gelecek oraya acaba ?
Uçarak.Heracles Bambina ortaklığı güzeldi Karga, geyik ve yılan krallar yolda. Derous gelecek, Guiness yakında. Yalnız Balina kral Moon nasıl gelecek oraya acaba ?
Aca vs all okuyoruz adeta. Zaten Aca bütün bunları düşünmüştür. God ortaya çıkınca herkesin oraya toplanacağını planlamıştır bile. Adam her şeyi yemeyi hak ediyor.Vay be Acacianın karşısında 8 kraldan 5i ve GOD var şimdi işler iyice zorlaştı Acacia için.
4000+ canavarları hüpleten toplara tek atan krallar. Bir de o topu öldürürken kullandığı saldırının etkisi ortada, o topun ana bedeninin şok saldırısına verdiği tepki ortada. Şunlardan sonra 6000 cidden cücük gibi kalıyor. Tabi bir de 6090 yakalama seviyesi olarak tanıtılan ikinci kurt olayı var. Guiness'in yanında bebek gibi kalıyor falan. Hani nasıl bakarsam bakayım, 6000 i kabul edemiyorum 8 kral adına.@Tian 6,000 de oldukça yüksek aslında bkz: god 10,000 lvl
krallar toplanıyor ama karambolde krallardan da 2-3 tanesini yiyecekler gibi geliyor bana
mesela heracles ölse veliahtı hazır yılan,kurt ve karga krallar için de durum aşağı yukarı aynı
Saçları siyaha döndü. Şeytanlar dışarı çıkınca Toriko normal haline dönüyor. Onların gücünü yitiriyor gibi. Saç gitti maviden, mesela koku yeteneği kırmızıdan geliyordu. Muhtemelen o da gitti çıktığı için. Şu an sadece 3. şeytan içinde. Ötekiler dışarıda kendi çaplarında eğleniyorlarşeytansız kaldı derken? Kırmızı sıkıntı yaşıyor, tanrıyı ve merkezi yemem gerek yoksa, doğamadan ebemi göreceğim dedi de, mavide bu tarz bir şey görmedim? Yoksa dedi de kaçırdım mı?
Yalnız Atom nasıl da şaşırdı öyle, maviyi görünce. Beyazı görseler ne yapacak acaba.
Ha. O bakımdan şeettin. Saç olayı zaten gözümüze sokulmuş bildiğin. Bende farklı bir şey oldu sandıydım.Saçları siyaha döndü. Şeytanlar dışarı çıkınca Toriko normal haline dönüyor. Onların gücünü yitiriyor gibi. Saç gitti maviden, mesela koku yeteneği kırmızıdan geliyordu. Muhtemelen o da gitti çıktığı için. Şu an sadece 3. şeytan içinde. Ötekiler dışarıda kendi çaplarında eğleniyorlar
Aslında kırmızı da acayip güçlü, Heracles zamanında demişti şu halim yeterli değil diye şimdi de tekrar etti. Yemesi lazım daha. O vakit dehşet şeyler yapabilir.