Bunun bence tek nedeni frohze nin şeytanının bir şekil gomatsu ya fısıldaması.@Reiper
Yüzyıl çorbası?
Aa bir dakika, Setsuno'dan aldı değil mi?
Mmm, peki ya pair?
Kaka yardım etti ama bir dakika Komatsu şans eseri G noktasını bulmadı mı?
Evet öyle yaptı. Ama o bir tarif değil. Sende haklısın.
Neymiş sebep?Acacia'nın sebebini okuyunca biraz da olsa hak verdim, tamamen diyemesemde.
Bunun bence tek nedeni frohze nin şeytanının bir şekil gomatsu ya fısıldaması.
İçindeki gurme şeytanına laf geçiremiyomuş, ichi'nin aksine.Neymiş sebep?
Biliyorsun no english
Joa BNnin yemek masasına kadar gitti ya la. Hatta BN dedi buraya gelebilen 2. Insansın diye. İşbirliği yapıyor yani BN ile.Aklıma şöyle birşey takıldı şimdi BNler bu altın eşyaları Acaciadan saklıyorlardı ve bundan haberi olmadığını söylediler.Joa bu aletle Midorayı mühürledi.Joa BNye mi çalışıyor diye düşündüm.Çünkü öbür türlü Acacianın haberi var demek oluyor yada kaçırdığım bir nokta var
Sonuçta Acaciada sözde işbirliği yapıyor o yüzden gitti sanıyordum.Sen şimdi Joanın BNlerin tarafında oldugunu mu söylüyorsunJoa BNnin yemek masasına kadar gitti ya la. Hatta BN dedi buraya gelebilen 2. Insansın diye. İşbirliği yapıyor yani BN ile.
Tamam bu varda şeytan da boşuna konuşmadı onunla.İlla ki yardım etmiştir.Bir anda yüksek seviye pişirmeye başladı.ne kadar yemekler fısılsa da şeytan da fısıldıyor bence
Komatsuya has bir şey değil o. Aynı zamanda tek seferlik bir şey de değildi. Jirou açık açık diyor, öncesinde de söylendi. Lezzetli yiyeceklerin içinde yiyecek ruhları var ve bu ruhlar şeflere fısıldıyor. Yiyeceklerin sesini duyma mevzusu da bu zaten. Evrenin kuralı bu.
Joa ve bn ler acacia yı kullanarak dünyayı hasat etme derdinde.Sonrasında onu ve içinde ki şeytanı mühürleyecekler.Sonuçta Acaciada sözde işbirliği yapıyor o yüzden gitti sanıyordum.Sen şimdi Joanın BNlerin tarafında oldugunu mu söylüyorsun