Büyük kayıp. Hiç mi izlemedin.Ben izlemedim :S Db.
Goku'yu seveceğine bahse girerim. 153 bölüm bir şey değil. DBZ ise 290 bölüm civarı hemen başla.
Büyük kayıp. Hiç mi izlemedin.Ben izlemedim :S Db.
Hiç izlemedim. Şu an değil sınavlar var.:SBüyük kayıp. Hiç mi izlemedin.Goku'yu seveceğine bahse girerim. 153 bölüm bir şey değil. DBZ ise 290 bölüm civarı hemen başla.
Kendisi yakalayacaksa Pair yemesi gerekir ama Another'ı başkasından temin edecekse Pair yemesi gerekmez. Diğer hususta Pair Another'ın tadını etkilemiyor. sadece Ruhlar Dünyasına girebilmeni sağlıyor. Ki 4 Kapıyı kullanarak da Ruhlar Dünyasına girilebilir. Yani Pair yemeden de Another'ı yakalayabilirsin ama tabi ışık hızından hızlı hareket edebilen bir balık nasıl yakalanır bilemiyorum.Önce çifti yemesi gerekmiyo mu?
Midiro yememistir anotheri yememiştir.
Belki Frohze nin son yemeği Another dir. Gerçi dilin uyanması için Another yemenin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Air ve Pair yemeden kollarını değiştirenleri gördük sonuçta.Kendisi yakalayacaksa Pair yemesi gerekir ama Another'ı başkasından temin edecekse Pair yemesi gerekmez. Diğer hususta Pair Another'ın tadını etkilemiyor. sadece Ruhlar Dünyasına girebilmeni sağlıyor. Ki 4 Kapıyı kullanarak da Ruhlar Dünyasına girilebilir. Yani Pair yemeden de Another'ı yakalayabilirsin ama tabi ışık hızından hızlı hareket edebilen bir balık nasıl yakalanır bilemiyorum.
Sanmam yoksa Naruto'yu geçertorikonun 3 şeytanı mı var şimdi