kör topal
Neyse ben film izlicem önerin varmı?Vay, serinin ilk başından beri takip eden, kadim takipçi. Seni yesek baya level atlarız he.
Neyse ben film izlicem önerin varmı?Vay, serinin ilk başından beri takip eden, kadim takipçi. Seni yesek baya level atlarız he.
Toriko'nun animesi kötü olsa da izleyebilirsin. zira ondan iyisi yok.Neyse ben film izlicem önerin varmı?
Torikonun animesi kötü değil kötüden de öte ayrı bir şeyToriko'nun animesi kötü olsa da izleyebilirsin. zira ondan iyisi yok.
Big Fish
Interstate 60: Episodes of the Road --> Bu filmin kapağına bakıp aldanmayalım
Ben mangasını okurken bir bakayım dedim az kalsın Toriko sevgimden oluyordum. Düşman başına.Torikonun animesi kötü değil kötüden de öte ayrı bir şey
adamlar kendi kafalarına göre dövüşler ve olmayan saldırılar yaratmışlar
Bi baktım son bölümde Toriko gök kuşağı renklerinde parlıyor aman tanrım didim...Toriko'nun animesi kötü olsa da izleyebilirsin. zira ondan iyisi yok.
Aman amanBi baktım son bölümde Toriko gök kuşağı renklerinde parlıyor aman tanrım didim...
Evrenin kendisi yemek zaten, tee ilk bölümlerde Toriko her şeyi yemek istiyorum diyor.Evrenin kendisinin dahi yemek olmasını bekliyorum ben. Toriko serinin sonunda evrenin kendisi olabilir. Ve evren onun midesindedir.
Çok güzel olur böyle olursa.Evrenin kendisi yemek zaten, tee ilk bölümlerde Toriko her şeyi yemek istiyorum diyor.
Peki evren yemek mümkün olabilir mi ? Gezegen seviyesinde kalacak bence. Joa da buna yakın şeyler söylüyor zira. Tat hafızalarının peşinden gidip gezegen gezegen dolaşacaklar işte.
İyi olur. Güç seviyeleri o zaman aşacak. Acaba şuan ki isimlerin dışında bir seviye oluşturacak isimler çıkar mı ? Yani Acacia, 8Kral, İchiryu ,Midora,Jirou gibi isimlerden farklı olarak.Evrenin kendisi yemek zaten, tee ilk bölümlerde Toriko her şeyi yemek istiyorum diyor.
Peki evren yemek mümkün olabilir mi ? Gezegen seviyesinde kalacak bence. Joa da buna yakın şeyler söylüyor zira. Tat hafızalarının peşinden gidip gezegen gezegen dolaşacaklar işte.