Çok güzel bölümdü la ama çeviride hata var sanırım saniyeyi dakika olarak çevirmişler
Bencede o kadarda değil ama 5dk olacağınıda sanmam 1dk tutar kaçar felan karınca ezmeye çalışan dev misaliÇok güzel bölümdü la ama çeviride hata var sanırım saniyeyi dakika olarak çevirmişler
Heracles öyle bir anlatıldıki ben ayağa kalkınca Toriko ölecek sandım direk hayvan kuvvetlice bi üflese Toriko felç geçirecek hala 5dk tutarım bunu diyorBencede o kadarda değil ama 5dk olacağınıda sanmam 1dk tutar kaçar felan karınca ezmeye çalışan dev misali
Gene 5 dakika tutar ya. Yani hemen ölmez. Deli yaralanır Air ile iyileşir belki. Belki de diğer krallar yetişir bilmiyorum. Kurbağa/Araba baya hızlı gibi. Komatsu'lar yetişebilir belki.Heracles öyle bir anlatıldıki ben ayağa kalkınca Toriko ölecek sandım direk hayvan kuvvetlice bi üflese Toriko felç geçirecek hala 5dk tutarım bunu diyor
Bu daha kötü, iki kral karşılıklı hırlamaya başlayınca Toriko ortamdaki auraya dayanamaz kibrit çöpü gibi kalırGene 5 dakika tutar ya. Yani hemen ölmez. Deli yaralanır Air ile iyileşir belki. Belki de diğer krallar yetişir bilmiyorum. Kurbağa/Araba baya hızlı gibi. Komatsu'lar yetişebilir belki.
Diğer krallar derken Sunny Zebra'dan falan bahsediyor bence de onlar gelsene kurtarmaz yani tek nefes başka bir şey değil hepsi.Bu daha kötü, iki kral karşılıklı hırlamaya başlayınca Toriko ortamdaki auraya dayanamaz kibrit çöpü gibi kalır
Adamların varlığı heraclesin karşısında o kadar aciz ki aklıma gelmediler bile lan Heracles bence Toriko'ya sempati duyacak delikanlı adammış diyecek bir iki hırpalayıp bırakacak anca öyle hayatta kalır TorikoDiğer krallar derken Sunny Zebra'dan falan bahsediyor bence de onlar gelsene kurtarmaz yani tek nefes başka bir şey değil hepsi.
Adamların varlığı heraclesin karşısında o kadar aciz ki aklıma gelmediler bile lan Heracles bence Toriko'ya sempati duyacak delikanlı adammış diyecek bir iki hırpalayıp bırakacak anca öyle hayatta kalır Toriko
Yok daha neler.Gene 5 dakika tutar ya. Yani hemen ölmez. Deli yaralanır Air ile iyileşir belki. Belki de diğer krallar yetişir bilmiyorum. Kurbağa/Araba baya hızlı gibi. Komatsu'lar yetişebilir belki.