Boydan çizdiği sahnede başkası mı acaba dedim. Karizmatik çizmeye çalışınca Komatsu'yu çizmemesi gerekiyor. :SMangaka istediği kadar denesin, o tiple komatsudan karizmatik bir karakter olmaz
Boydan çizdiği sahnede başkası mı acaba dedim. Karizmatik çizmeye çalışınca Komatsu'yu çizmemesi gerekiyor. :SMangaka istediği kadar denesin, o tiple komatsudan karizmatik bir karakter olmaz
Karizmanın vücut bulmuş hali olan Komatsuyla nasıl dalga geçerler anlamıyorum. Boy, pos, endam... Her şeyiyle mükemmel.Şu komatsu'yu siz gömdükçe ben üzülüyorum
Aynen. Bu bölüm hakikaten heybetli ve karizmatik çizmiş mangaka. Ee adamın hücreleri level atladı, içinde gurme şeytanı yaşıyor, ilk bölümün üzerinden 5 yıl geçti. O ilk bölümde altına işeyen çocuk yok artık.Karizmanın vücut bulmuş hali olan Komatsuyla nasıl dalga geçerler anlamıyorum. Boy, pos, endam... Her şeyiyle mükemmel.
Ve büyük olasılık diğerlerinden küçüktür bu. :SYuda vs Condor Window. Eleman 3.000 yıldan fazladır hayattayım diyor.
Daha yeni başladı ne bitmesi :/Toriko'nun bitmesine çok kalmadı diyorlar. Doğru mudur?