Toriko'yu düzenlemesi diğer serilere nazaran daha zahmetli ve çeviren kişi (kewl0210) düzenlemesinde de emek harcıyor.Takipçiler fazla merakta kalmasın diye de önce çeviriyi paylaşıyor ki bir zamanlar bizim de yaptığımız gibi Rus, Italyan ve diğer gruplar da kendi dillerine çeviriyor.Bölüm çıkmadı mı henüz?
Bir sorum olacak; bu seride, aynı dergide yayınlandığı diğer mangaların aksine, neden scandan önce çevirisi düşüyor?
Adam askere de mi gitmesinAffedersiniz kızmayın ama çevirilerin durumunu sormak istiyorum. Severek takip ediyorduk seriyi. Reiper da küstü gitti. (Kusurumuza bakmasın.) Yanlış anlamayın durumu. Nerede kaldı diye hesap sorduğumuz yok. Ne zaman gelir onu da sormuyorum. Bir çalışan var mı yada çeviriye devam etme düşünceniz var mı onu merak ediyorum. Yoksa sabırla bekliyorum.
Abi bu adamda ki şans yazık vallahi çok da seviyordum kendisini yazık oldu zonge-samayaBu nedir lan, asadas...
Gitsin canım. Benim haberim yok. Allah hayırlı tezkere nasip etsin.Adam askere de mi gitmesin
Mahir askere gitti, elimde birkaç çeviri var, yakın zamanda okursunuz diye umuyorum.Affedersiniz kızmayın ama çevirilerin durumunu sormak istiyorum. Severek takip ediyorduk seriyi. Reiper da küstü gitti. (Kusurumuza bakmasın.) Yanlış anlamayın durumu. Nerede kaldı diye hesap sorduğumuz yok. Ne zaman gelir onu da sormuyorum. Bir çalışan var mı yada çeviriye devam etme düşünceniz var mı onu merak ediyorum. Yoksa sabırla bekliyorum.