Reiper öyle diyor ama, tuhaf bir karakter bu Acacia. Hem iyi hem kötü, hem Madara hem RS... Tuhaf yani.Acacia
Roger + Madara + Aizen hepsinin toplamı bir adammış 500 yıllık plan yapmış Reiper öyle diyordu. Son boss kesinlikle Acacia o zaman.
Reiper öyle diyor ama, tuhaf bir karakter bu Acacia. Hem iyi hem kötü, hem Madara hem RS... Tuhaf yani.Acacia
Roger + Madara + Aizen hepsinin toplamı bir adammış 500 yıllık plan yapmış Reiper öyle diyordu. Son boss kesinlikle Acacia o zaman.
Raiper mi diyor bunuAcacia
Bana da demişti bunu ama.Raiper mi diyor bunu
+ değildir o = Hem sanmıyorum Akacia kötü çıksın kötü olsa GOD'u insanlara verip 100 yıllık savaşı bitirmezdi
Toriko çok orjinal o yüzden olamaz.Bana da demişti bunu ama.
Acacia'nın öldürüldüğünü sanmıyorum, ileride muhakkak çıkacak karşımıza. İçiryu'nun dediği gibi, Son Diyar'a gitmek için Frohze ayarında bir ahçı bekliyor o. Frohze öldükten sonra defteri Gurme Piramidine saklayıp ortadan kaybolmuş. Öldürülmüş olsa, adını bu kadar anmazlardı, her MN toplantısında bir Acacia'dır gidiyor.Acacia mantıksız olur.Mavi nitrolarla istediğini rahatça yapardı.Bir yolunu bulur tek tek de olsa krallara bile saldırırlardı.Çift taraflı olabilir belki,o vakit savaşı niye durdurdu denir.Bence nitrolari kullandı sonra öldürüldü.Hesaplamadıgı şeyler olabilir ama son düşman olarak görmüyorum onu.
Acacia'nın öldüğü hiçbir yerde geçmiyor ki, ölse öldü derdi mangaka ancak dememiş, o halde yaşıyor. İçiryu ise öldü ve küçükken en sevdikleri yerde yatıyor. Ha hayata geri döndürülebilir mi, evet, bunun yolları var. Şimdilik ölüyü canlandırmanın üç yolu var;One Piece'te kimse ölmüyor kabul de en azından Roger, Beyazsakal ve ace( ) öldü. Şimabukuro Oda dan bu özelliği de almış ama daha ileriye taşımış. Ne Akasya ne de İçiryu öldü. :/
Ölüp ölüp dirilmek de moda oldu zaten. :S