Umarım senin dediğin gibidir. Ha öyle değilde savaştıkları canavarlara karşı almışlarsa o yaraları bizim 4 lü çoktan tüm 0th biyotopu alır heralde.Melk'in kolu, Atashino'nun da gözü gitmiş. Ichiryu'yu öldüren Mavi Nitro, muhtemelen önce aşağıdaki Melk ile Atashino'ya saldırmıştır. Keşiş Daruma da tam troll çıktı, ahahahah.
Melk ve Atashino 450- 500'lük hayvanlarla eşleştiler, Toriko'nun uğraşmadığı şeylerle yani. Bu yaraları o hayvanlardan alma ihtimalleri yok, kafan rahat olsun.Umarım senin dediğin gibidir. Ha öyle değilde savaştıkları canavarlara karşı almışlarsa o yaraları bizim 4 lü çoktan tüm 0th biyotopu alır heralde.
Yosaku ortalarda yok, adamlara saiseiya lazım diyeceğim ama saldıranın gücüyle ilgili bir durumdan ötürü de iyileşemiyor olabilir.Savaş kurdunda bile yara izleri vardı, izi bırakana göre değişiyor demek.Melk'e üzüldüm ya la. Seviyordum herifi.
Bakalım Air'i nasıl ele geçireceklerini anlatacakmışta bizimkilerin bu haliyle ele geçirmelerine imkan yok gibi. :/
Ooooo hooo bu taa şu elmalı bölümde gösteriliyordu [ belki fillerdir şimdi bilmiyorum ]Espri çok bariz olsa da eğlendim :/ İlk kez mangada resmi olarak geçtiğine göre Midora isterse dünyayı yok edermiş bunu gördük.