4 günde güncele geldim, biraz yavaştan alıp sindire sindire okusam daha iyi olurdu sanki şöyle bir iki tane daha kıta gezdikten sonra falan neyse...
Ancak, Reiper'in söylediği gibi çok über süper bir manga etkisi bırakmadı bende.
Önceki sayfalarda
@Dattebayo Kaka hakkında Heracles'in topraklarından sürdüğü şeklinde bir şey yazmıştı o kısmın nerede geçtiğini hatırlamıyorum.
Bir de bu kralları gördükçe, bunlara rakip olabilecek, şu an için, bir canlı var mı kuşkuluyum, bu konuda Reiper'le aynı fikirdeyim. Bu hayvanlara şimdilik rakip yok gibi, belki Midora ama onunda kazanabileceğinden emin değilim.
Midora'nın Ichiryu savaşından sonra mavi nitronun geldiği an istifini bozmadan "Ne yapıyon la denişik." şeklindeki tavrı çok iyiydi, o ana kadar pek sevmemiştim ama o hareketi çok iyiydi. Ama şu adama "dil" saldırısından daha güzel bir yetenek verememiş mi mangaka, Sunny'den değilse "iğrenç".
Bir de 300 küsür bölüm oldu, Gurme Şeytanları hakkında bir iki şey öğrenseydik iyiydi, in midir cin midir belli değil, en ufak bir bilgi kırıntısı yok haklarında. Hatta seriyi okuma nedenim bu şeytanlar.
Eğer Kaka bizim 3 hayvancığı yediyse, geri gelme ihtimalleri var mı?