Doğru. Birazdan mahir gelir kıvırır yok öyle birşey diye ''delillerim var'' falan der.Beyler o dediğiniz Toriko'nun komatsu'yu arzulama muhabbeti doğru mu ? Umarım şakasına diyorsunuzdur, güncel değilim, yeni başladım sayılır.
Yapma, valla okuduktan sonra toriko'nun veya komatsunun birbirlerine olan hareketlerini cilveleşme olarak yorumluyorum. Hele 54. bölümdeyim şuan, toriko trip falan atıyor komatsu'ya niye benle gelmiyorsun falan ayakları yapıyor.Doğru. Birazdan mahir gelir kıvırır yok öyle birşey diye ''delillerim var'' falan der.
Sağ alt köşe herşeyi anlatıyor aslında meyvenin şeklini de hesaba katarsan;Yapma, valla okuduktan sonra toriko'nun veya komatsunun birbirlerine olan hareketlerini cilveleşme olarak yorumluyorum. Hele 54. bölümdeyim şuan, toriko trip falan atıyor komatsu'ya niye benle gelmiyorsun falan ayakları yapıyor.
O bölümü izlerken aklıma gelmedi değil.Sağ alt köşe herşeyi anlatıyor aslında meyvenin şeklini de hesaba katarsan;
Haklı adam, daha dün kombo olalım diye sözleşmişler, bugün Komatsu ayak yapıyor, o yüzden Toriko da sitem ediyor, sonraki sayfalarda zaten diyor, ne yaparsan yap beni ilgilendirmez ancak biz komboyuz, o halde ver bıçağını diyor.Yapma, valla okuduktan sonra toriko'nun veya komatsunun birbirlerine olan hareketlerini cilveleşme olarak yorumluyorum. Hele 54. bölümdeyim şuan, toriko trip falan atıyor komatsu'ya niye benle gelmiyorsun falan ayakları yapıyor.