Ölümüne tank. Dünyadaki en sert maddedir herhalde kabuğuNeden bilmiyorum ama ben en çok kablumbağa kralı merak ediyorum.Bu kadar yavaş bir hayvanın nasıl bir gücü olacak acaba ?
Ölümüne tank. Dünyadaki en sert maddedir herhalde kabuğuNeden bilmiyorum ama ben en çok kablumbağa kralı merak ediyorum.Bu kadar yavaş bir hayvanın nasıl bir gücü olacak acaba ?
Ağzından lazer atıyordur işte, iştah enerjisi ile uzaydaki yıldızları falan vuruyordur.Neden bilmiyorum ama ben en çok kablumbağa kralı merak ediyorum.Bu kadar yavaş bir hayvanın nasıl bir gücü olacak acaba ?
krallar birbirine girmez çok zor.Savaş durumunda 4 canavar durumundan daha kötü etkilere sebeb olurlar.Onlar 120 lvl falandı bunlar 6k...Çakma frohze falan pek etkilemez.Şuan ki kralların ataları zamanında nitroları tokatlamış insanları korumuş.Bakma bizimkiler şuan 2 krala kafa tuttu ama,hem mangaka tanıtmak için,hem güç gösterisinden.Yoksa krallar tek atar geçer Sırf insan olduklarından ellemiyorlarOrtam karışırsa yalnız denklem bozulabilir. Çakma frohzenin ekibi nitrolar bizimkiler falan kralların birbirine girmesini tetikleyecek bir ekşına sebep olabilir. En olmadı seri uzaya doğru gider krallar yardım için ya da sırf meraklarından ortama akar. Yoldan geçerken bir iki muhabbet edilecek kadar etkisiz kalmazlar bence seride.
Yahu o daha yavru la, tipe baksana yeni doğmuş gibi.krallar birbirine girmez çok zor.Savaş durumunda 4 canavar durumundan daha kötü etkilere sebeb olurlar.Onlar 120 lvl falandı bunlar 6k...Çakma frohze falan pek etkilemez.Şuan ki kralların ataları zamanında nitroları tokatlamış insanları korumuş.Bakma bizimkiler şuan 2 krala kafa tuttu ama,hem mangaka tanıtmak için,hem güç gösterisinden.Yoksa krallar tek atar geçer Sırf insan olduklarından ellemiyorlar
@Mahir:O dediğin den zamanında veled iken midora su almış Tamam dişi güçlü falan da ben ondan bişi beklemiyorum.Karga,yılan ve görünmeyen artık kaplumbağa diyelim,ondan değişik yetenek ve güç bekliyorum.
Bence kıtalara hükmeden krallar sıralanmış vaziyette.En güçsüzü Heracles, sonrasında Bambina diye devam edecek, zira kıtalardaki yaratıkların güç seviyeleri kademeli olarak arttı şu ana dek.Ayrıca Derous en büyük kıta olan 4.Bölgeye hükmediyor, mangada geçmedi ama Gourmet Hunting Book'da gizli haritada 4.kıtadan bir ok çekerek Derous çizmiş mangaka.En güçlü Derous çıkacak bence. Üzerinde çok duruldu çünkü, Komatsu'nun bıçağı olsun, Midora'nın dili olsun, aşırı karizmatik hayvan, en büyük kıtaya hükmediyorsa şaşırmam.
Lazer atamayacak kadar büyük birşey cıkmasını bekliyorum.Hani onun bölgeye ayak bastıkları an kabuğunun üstüne cıkmış olacaklar.Onun olduğu bölge ta kendisi olacak.En büyük kral çıkmasını bekliyorum kendisini.Bu Yılan Kral'a en uzun denmişti galiba.Bu da en büyük çıkacaktır benceAğzından lazer atıyordur işte, iştah enerjisi ile uzaydaki yıldızları falan vuruyordur.
Aynen.Krallar arasında en dayanıklısı olacaktır.Bambina gibi atlayıp hoplayacak bir hayvanda değil kablumbağa.Olduğu yerde duracak.Hiçbir şeyi iplemeyecek birşey tip bekliyorum kendisinden.Ölümüne tank. Dünyadaki en sert maddedir herhalde kabuğu