yahu 200 bölüm önce falan açıklandıZebra mangada açıklandığı üzere kesin olarak diğerlerinden daha güçlüydü, diğer 3'lü yerine göre değişir ama Toriko'nun potansiyeli daha yüksek gözüküyor.

yahu 200 bölüm önce falan açıklandıZebra mangada açıklandığı üzere kesin olarak diğerlerinden daha güçlüydü, diğer 3'lü yerine göre değişir ama Toriko'nun potansiyeli daha yüksek gözüküyor.
Aksi bir şey söylenmediğine göre, halen öyledir.yahu 200 bölüm önce falan açıklandıOndan soruyorum hala zebra mıdır ?
Var tabi, Aura diye bir şey var Toriko'da. Heracles'in binlerce yıl önce kızgın bir anında attığı toynağın izine rastlayınca ruhu teslim ediyorlardı misal, Bambina'da da aynısı oldu nerdeyse. Gözünü kan bürümüş bir canavarı hissettiler.Konuda resmi görünce aklıma geldi.Bu Bambina sinirlenince bizimkiler korkudan ne yapacaklarını şaşırıyorlar ya hani bu nasıl oluyor.Neyle hissediyorlar yani o kadar uzaktan bir anlık sinirlenmesini.
Diğer serilerde bu tarz hareketlerin bir açıklaması var.Haoshoku haki,reiatsu yada çakra gibi.Torikoda bunun açıklaması yapıldı mı ben hatırlayamadım ?
İşte o aurayı ve önemini bir çakra gibi anlattılar mı şöyle önemlidir şu işlere yarar falan gibisinden.Yada birbirlerinin yerini tespit etmede falan kullandılar mı ? Çünkü bambinanın nerede olduğunu direk anlıyorlar hissettilerse.Sadece güçlüler ve ruh hali değişenler mi algılanıyor ?Var tabi, Aura diye bir şey var Toriko'da. Heracles'in binlerce yıl önce kızgın bir anında attığı toynağın izine rastlayınca ruhu teslim ediyorlardı misal, Bambina'da da aynısı oldu nerdeyse. Gözünü kan bürümüş bir canavarı hissettiler.![]()
kalori olarak geçiyorİşte o aurayı ve önemini bir çakra gibi anlattılar mı şöyle önemlidir şu işlere yarar falan gibisinden.Yada birbirlerinin yerini tespit etmede falan kullandılar mı ? Çünkü bambinanın nerede olduğunu direk anlıyorlar hissettilerse.Sadece güçlüler ve ruh hali değişenler mi algılanıyor ?
Mahir daha iyi bilir ama ben hatırlamıyorum.Aura kavramının üstünde çok durmadı.Durmasına da gerek yok bilindik bişi aura.Bambina nın yerini bilmediler sadece 1 saniyenin altında öfkesini hissettiler bu yetti onlara ayar çekmeyeİşte o aurayı ve önemini bir çakra gibi anlattılar mı şöyle önemlidir şu işlere yarar falan gibisinden.Yada birbirlerinin yerini tespit etmede falan kullandılar mı ? Çünkü bambinanın nerede olduğunu direk anlıyorlar hissettilerse.Sadece güçlüler ve ruh hali değişenler mi algılanıyor ?
Kast ettiğin o sahne ise Zebra iplemiyor orada.Bence Toriko, zebrayı geçti hatta fark attığını savunuyorum. Toriko'nun en küçük hareketinde millet sen nasıl bu kadar güçlendin moduna giriyor.
Bambina'nın yerini tespit etmiyorlar, hatta ondan geldiğini bile bilmiyorlar ancak kesin ondan gelmiştir, başkasından olamaz diye düşünüyorlar. Çünkü 100G dağının tamamını kaplıyor o aura.İşte o aurayı ve önemini bir çakra gibi anlattılar mı şöyle önemlidir şu işlere yarar falan gibisinden.Yada birbirlerinin yerini tespit etmede falan kullandılar mı ? Çünkü bambinanın nerede olduğunu direk anlıyorlar hissettilerse.Sadece güçlüler ve ruh hali değişenler mi algılanıyor ?