Kingdom o berbat çizimini düzeltmediği sürece okunabilir bir manga değil hacı, o ne öyle ya, bir iki defa başlayayayım dedim, olmuyor, konsantre olamıyorum.Boşverin Toriko'yu gidin Kingdom okuyun.
Kingdom o berbat çizimini düzeltmediği sürece okunabilir bir manga değil hacı, o ne öyle ya, bir iki defa başlayayayım dedim, olmuyor, konsantre olamıyorum.Boşverin Toriko'yu gidin Kingdom okuyun.
Tahrik mode : OnBoşverin Toriko'yu gidin Kingdom okuyun.
Düzeltiyor sonradan, erken pes etmişsin. Okusaydin eger seriyi, Toriko'yu geri plana atardın.Kingdom o berbat çizimini düzeltmediği sürece okunabilir bir manga değil hacı, o ne öyle ya, bir iki defa başlayayayım dedim, olmuyor, konsantre olamıyorum.
Milleti doğru yola çağırıyor olabilirsin ama Mahir'e damarına basarak sevdirebileceğini sanmıyorum.Düzeltiyor sonradan, erken pes etmişsin. Okusaydin eger seriyi, Toriko'yu geri plana atardın.
@Emre
Benimkisi tahrik degil, milleti dogru yola çağırma.
Yok hacı Toriko'da epey sağlam seriymiş. Benim için fantastiklik önemli ki o da fazlasıyla var.Boşverin Toriko'yu gidin Kingdom okuyun.
Bende yakında başlayacağım, bakalım nasıl.Yok hacı Toriko'da epey sağlam seriymiş. Benim için fantastiklik önemli ki o da fazlasıyla var.
Kesin başlamalısın bence. Çok reyiz karakterler var.Bende yakında başlayacağım, bakalım nasıl.
Lobi çalışmaları devam ediyor.Boşverin Toriko'yu gidin Kingdom okuyun.