Güç sıralaması temsil ettikleri gezegenlerin güneşe olan uzaklıklarına göreyse bu en güçlü, Gandhi ikinci en güçlü ve Satürn en zayıf olur.Gandhi varken bu en güçlü olamaz.
Güç sıralaması temsil ettikleri gezegenlerin güneşe olan uzaklıklarına göreyse bu en güçlü, Gandhi ikinci en güçlü ve Satürn en zayıf olur.Gandhi varken bu en güçlü olamaz.
Ekleyelim.Fandom'da yer almayan ek bilgi:
Karakterin Japonca adı olan ウォーキュリー Ookyurii sözcüğünün İngilizceye Warcury olarak çevrilmesini nedeni, Japonca ウォー Oo sözcüğünün İngilizcede savaş anlamına gelen war sözcüğünün Japonca çeviri yazısı olmasındandır. Adının bu kısmı, karakterin bire bir anlamıyla Adalet "Savaş" Tanrısı (法務武神 Hoomu buşin) unvanına yönlendirme verir.
Melez formu bu özellikleri taşıyor olabilir. Görmek lazım.Bu adam en defansif ve dayanıklı olanları açıkara serideki en iyi durability felandır.
Hız konusunda hantal geldi bana bunu geçtim saldırı gücüde yok gibi bi acoc felan kullansa aslında iş yapcak charda yok boynuz felan kullanıyor dorry broggy engelliyor.
Tüm Kadimler'de aynı bilgiler yazdığı için önceki konudan almıştım o kısmı.@Smoker
Yetenekleri ve Güçleri başlığında "Mars" yazılmış
Çeviri için teşekkürler sabaha kadar da güncellense, sevmiyorum![]()