Serinin sonu şöyle bitse ne güzel olur....Reis geyik olunca hafızası da gidecek. O zaman çok üzülecek haterlar bile.
Ya da brook'un mezarının başında... age beeSerinin sonu şöyle bitse ne güzel olur....
Seri sonunda bütün meyveler yok olmuş herkes normale dönmüştür.
Geyik Chopper bir tepeden yukarı doğru çıkarken ufuktaki bir korsan bayrağına dönüp bir bakış atar düşünceli ve anımsarmış gibi.Sonra kafasını çevirir ve sürüsüyle birlikte yol almaya devam eder.
---- The End -----
@Mike
Ne diyorsun nasıl olur böyle bir senaryo duygusal olur mu ?
Ben de böyle bir son düşündüm.Serinin sonu şöyle bitse ne güzel olur....
Geyik Chopper bir tepeden yukarı doğru çıkarken ufuktaki bir korsan bayrağına dönüp bir bakış atar düşünceli ve anımsarmış gibi.Sonra kafasını çevirir ve sürüsüyle birlikte yol almaya devam eder.
---- The End -----
@Mike
Seri dragon ball gibi olur eminim. Böyle bir son olmaz.Serinin sonu şöyle bitse ne güzel olur....
---- The End -----
@Mike
Ben de böyle bir son düşündüm.
Aynen.Ama muhtemelen yapmaz klişe diye.Ya da brook'un mezarının başında... age bee
Reis spoiler verme izlemedim.Seri dragon ball gibi olur eminim. Böyle bir son olmaz.
Ayrıca insan gibi konuşma ve dönüşüm yeteneği kaybolur olsa bile. Hafızası kaybolmaz.
Zou'da krallığını kuracak.Seri sonu geyik olup ormana karışacak. Bu konuda çok iddialıyım. Yakışır reise.
Bu Chopper normalde hayvan gibi olmalı değil mi? Kadınlara şirin gözükmek için bu halde takılıyor.Zou'da krallığını kuracak.
Seri sonu kötü veya hüzünlü bitemez bu yüzdenZou'da krallığını kuracak.
Bir gül dedi bülbül güleBu Chopper normalde hayvan gibi olmalı değil mi? Kadınlara şirin gözükmek için bu halde takılıyor.
Buldum yerde bir erikSeri sonu kötü veya hüzünlü bitemez bu yüzden
Bir gül dedi bülbül güle
Gül gülmedi gitti
Gül bülbüle,bülbül güle
Yar olmadı gitti