Doğum günlerine pek dikkat etmedim valla....Chopper ın doğumgünü 24 Aralık (Noel Arifesi)
Burdada Noel Babanın kırmızı burunlu Geyiği Rudolf a güzel bi gönderme olmuş bizim mavi burunlu Chopperımızdan.
Doğum günlerine pek dikkat etmedim valla....Chopper ın doğumgünü 24 Aralık (Noel Arifesi)
Burdada Noel Babanın kırmızı burunlu Geyiği Rudolf a güzel bi gönderme olmuş bizim mavi burunlu Chopperımızdan.
Burda isteyen istediğini kullanıyor.... İnsanları yargılamayı seviyosun sanırım...tamam o zaman hristiyan noeli de ki anlaşılsınız.Nakama
Hitap biçimin yanlış... Belki o arkadaş Hristiyan olabilirdi.... Daha dikkatli olursun umarım....Smoker yargılamıyorum.Bunu sen de biliyorsun.Açık yakalamıya da çalışmıyorum. Gerginim biraz sadece bu kadar...Ben çıkıyorum.By by...inşallah anlarsın beni.
Hepimiz seviyoruz....çok teşekkür ederim smoker. öncelikle karakterlerin bilgilerini eklediğin için.
Chopper çok seviyorum onu.
Çok favori olmalı senin için.. Nickine bile yazmışsın...Favori karakterim çok seviyorum ya
İstisnaları sayma...Deli gibi ilaçları içip kocaman olduğunda en tatlı karakter demeye 1000 şahit ister. ^^
Rica..Toni Toni Choppa çok seviyorum Chopper'ı
Teşekkürler Smoker-san.
Evet.... Meyve yemeden önceki haline döner...Chopper hakkında merak ettiğim bi şey var.
Kairoseki kelepçeleri takılınca meyve gücünü yitirince normal bi geyik olucak değil mi?
teşekkürler.
Bilinci kayboluyor... Rica ederim...Rumble Ball haricindeki formları pek güçlü gelmiyor nedense ama yinede takdir edilir bir karakter merak ettiğim Rumble Ball yedikten sonra girdiği formdayken yenilmez felanmı oluyor yoksa darbe felan hissedemeyecek kadar bilincinimi yitiriyor çeviri içinde ayrıca teşekkürler Smoker kardeşim ...