Tokyo卍Revengers - Bölüm 205 Serseriliğin Kitabı Manga oku
Tokyo卍Revengers - Bölüm 205 Serseriliğin Kitabı Manga oku
sadscans.com
6 bölüm yayınlanmış ama pek izleyen yok herhalde.Animeden sonra burası dolar xd
Ben 5 bölüm izledim animesini meraktan mangaya geçtim. İlgini çekerse oku bence çizimlerini çok beğeniyorum ben ana karaktere takılmazsan diğer karakterler güzel tasarlanmış. Manga güncel gidiyor.6 bölüm yayınlanmış ama pek izleyen yok herhalde.
Mangasını okumam ama animesine göz atarım belki.
Sağol öneri için. Şuan Liar Game okuyorum bitince animesini izlerim mangaya da geçerim belki o zaman.Ben 5 bölüm izledim animesini meraktan mangaya geçtim. İlgini çekerse oku bence çizimlerini çok beğeniyorum ben ana karaktere takılmazsan diğer karakterler güzel tasarlanmış. Manga güncel gidiyor.
Çok iyi seçim. Akiyama reisi düşününce tekrar okuyasım geldi Dizisi de izlenebilirŞuan Liar Game okuyorum
Evet son büyük savaştan sonra zemin hazırdı bitmesi için. Hiç bir sorun kalmamıştı fakat bir anda yine aynı muhabbete geri döndüler. Mikey'in karanlık tarafa geçmesini bir mantığa oturtamadım pek.Şimdi güncele geldim de bitmeliydi bence... tam tadındaydı işte uzatmanın mantığı ne :/ mikey iyi güzel hoş da herif çatlak işte ya psikoloğa gönderin ya hapse...