Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tokyo卍Revengers

Yıllar sonra oturup ilk okuduğum manga oldu. Çok ağır Kurtlar Vadisi ilk 90 bölüm havası var mangada. 100 bölüm daha var yarınki online derste bitiririm herhalde. Genel olarak beğendim. Hikayenin Bleach stili "her şey aslında Aizen'in planıydı" döngüsüne girmemesini diliyorum.
Kardeşim eğer toman'ın kapandığı kısımlardaysan, orada bırak. Mutlu son o. Sonrasında uzatıp para kazanmak için saçma sapan bir hal alıyor.

Son zaman atlamasından yeni gruplar vs güzel olacağını düşünüp bölümleri heyecanla bekliyordum ama bütün heyecanımı kaybettim. Gerçekten son 10-20 bölüm fena sıktı artık hiç beklemiyorum bile , aklıma gelirse arada ne olmuş diye bakıyorum sadece.

Son zaman atlamasından yeni gruplar vs güzel olacağını düşünüp bölümleri heyecanla bekliyordum ama bütün heyecanımı kaybettim. Gerçekten son 10-20 bölüm fena sıktı artık hiç beklemiyorum bile , aklıma gelirse arada ne olmuş diye bakıyorum sadece.
Bir ara bir bıraktım, 10 bölüm birikmişti. Toplu okudum, hala mikey de mikey diyorlar yav. Bıktık, yeter be.

Silinmiş Üye

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık