Mitsuya> Draken> Chifuyu> Baji >>>>>>
Mikey de ergen bi çöptür teşekkürler
Baji>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>All...Mitsuya> Draken> Chifuyu> Baji >>>>>>
Evet. İyice tekrara bindi seri sonrasında. Aynı şeyleri tekrar tekrar okuyorsun gibi hissediyorum.Şu çetenin dağılmasından sonra bitecekti bu seri, boşa uzattılar.
İlk 3lü evlenilecek adamlardır baji mezarda olduğu için bi tık geride kalıyor...Baji>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>All...
Başka sözüm yok.
Benim için reisin öldüğü bölümden sonra zaten bitmiştir. Geri kalan bölümler yok hükmündedir.Şu çetenin dağılmasından sonra bitecekti bu seri, boşa uzattılar.
HAHAHAHAHAHAHACB250T
Lan bizim kekoların motoruymuş bu. Bende cidden fiyakalı bir şey sanmıştım. Acaba o yıllarda mı fiyakalıydı yoksa Japon kekoları arasında da mı meşhur?
Saygıyı hak eden bir kötü değildi bence. Yaptığı tüm olayların Hina'ya bağlanması beni birazcık baymıştı. Yine de kendisinden sonra ben de serinin gidişinden memnun değilim ama Kisaki'nin sonu tatmin ediciydi tabiiBenim için reisin öldüğü bölümden sonra zaten bitmiştir. Geri kalan bölümler yok hükmündedir.
O yazarın halt yemesi ya ucuz klişeye bağlamış çok daha iyi bir motivasyon verebilirdi.Saygıyı hak eden bir kötü değildi bence. Yaptığı tüm olayların Hina'ya bağlanması beni birazcık baymıştı. Yine de kendisinden sonra ben de serinin gidişinden memnun değilim ama Kisaki'nin sonu tatmin ediciydi tabii
Siz Youtube kanalı olan Capori misiniz?Belki Mikey olayını çok iyi kapatır, seri bitsin sonra konuşuruz bunları bence ama tabii dediğin gibi tam da orada bitseydi güzel olurdu. Mikey'i de kurtarmak istiyor bizim oğlan yapacak bir şey yok
Evet.Siz Youtube kanalı olan Capori misiniz?