Acaba niye bitirdi ki ? Animeden iyi para kaldırdık boşver artık yazmayı falan dememiştir umarımDünya şey yarım kaldı. One Piece'in haftaya bitmesi gibi bitirdi adam.
Acaba niye bitirdi ki ? Animeden iyi para kaldırdık boşver artık yazmayı falan dememiştir umarımDünya şey yarım kaldı. One Piece'in haftaya bitmesi gibi bitirdi adam.
Araştırmadım ama ortada bu kadar şey varken bitirmesi ''tribin ne olm'' dedirtiyor Devam serisi gelir herhalde, gelmezse japonyo'da evine molotof atarlar.Acaba niye bitirdi ki ? Animeden iyi para kaldırdık boşver artık yazmayı falan dememiştir umarım
Evet 12 final . Belki 2. sezon gelir ama kesin değil .Anime bir sonraki bölüm bitecek mi?
Bende mangayı sevdim bayağı ama sonu hariç hakkaten, devam edeceğinin sinyalini vermiş ama ya part 2 gelecek diye umuyorum.Bir iki hafta önce ben mangaya başladığımda devam ediyor diyordu baktığım bir kaynak. Dün 143. bölümü okuyup yetiştim. Tam bir zaman atlaması olacak diye heyecanlanırken bir baktım bitti. Güzel mangaydı ama böyle yarım yamalak biteceğini bilsem başlamazdım açıkçası. Sinir oluyorum böyle durumlarda.
Ben de umuyorum. Çıkamayacaksa da mangaka ortada kalan soruları cevaplasın hiç değilse.Bende mangayı sevdim bayağı ama sonu hariç hakkaten, devam edeceğinin sinyalini vermiş ama ya part 2 gelecek diye umuyorum.