Mangasınu hiç bilmiyorum.Animesi maalesef kötü ve izleyen kitlesi kanser. Mangasını okumanı öneriririm.
Mangasınu hiç bilmiyorum.Animesi maalesef kötü ve izleyen kitlesi kanser. Mangasını okumanı öneriririm.
Beni de sarmamıştı peşin hükümlü olmayayım diye mangasını okudum yine sarmadı. Gariplik şurada 30 yaşında bir sürü kaliteli anime izlemiş Japon bir kadının en sevdiğim seri dediğini gördüm.Bir arkadaş daha önce anime denedim sarmadı dedi. Hangisini denedin dedim Tokyo Ghoul dedi. Çöp eser izlersen sarmsz tabi dedim.
Şimdi çöp çok abartılı. Ama iyi bir anime de değil yani ne bileyim hiç öyle çok sarmadı beni.
İnsanından insanına da değişir. Sword Art Online'ı çok seven tipler gördü.Beni de sarmamıştı peşin hükümlü olmayayım diye mangasını okudum yine sarmadı. Gariplik şurada 30 yaşında bir sürü kaliteli anime izlemiş Japon bir kadının en sevdiğim seri dediğini gördüm.
Önceki hafta çıktı ilk sayı. Bir an tekrardan Tokyo Ghoul okuyorum sandım.Bu serinin yazarı "Choujin X" adlı bir seri çıkaracakmış.
Zaten geçen hafta çıktıBu serinin yazarı "Choujin X" adlı bir seri çıkaracakmış.
Evet.İlk iki sezon Tokyo Ghoul geriye kalan iki sezonde Tokyo Ghoul:Re'ydi sanırım.Yeni başladım 3 bölüm izledim gayet sarıyor 4 sezondan oluşuyor değil mi