Çizmeli kediToei'nin logo bile amerikan özentisi, çizgi film gibi speedy gonzales mi bu, jerry mi
Çizmeli kediToei'nin logo bile amerikan özentisi, çizgi film gibi speedy gonzales mi bu, jerry mi
One Piece'de 2 manga sayısından rahat bir bölüm anime çıkıyor. 86 filler bölüm var. 632 bölüm kalıyor. Shabody'den önceki bölümlerde manga sayısı iyi gibiydi. 334 civarı bölüm kalıyor.4-5 manga bölümüne 1 anime yapıyor adamlar yahu nereye 500-600 anime çıkaracaklar. 2 mangadan 1 anime yapsalar 700'den 350'ye iniyor zaten sen düşün gerisini.
Birde her tayfa üyesinin katılımı için 20-30-40 bölüm, onuda hesaplarsak.Hemen hemen yarısıOne Piece'de 2 manga sayısından rahat bir bölüm anime çıkıyor. 86 filler bölüm var. 632 bölüm kalıyor. Shabody'den önceki bölümlerde manga sayısı iyi gibiydi. 334 civarı bölüm kalıyor.
334 / 2 = 167
167 + 385 = 467
Düşündüğümden azmış. :/
Shabody öncesinde 2 mangadan 1 anime çıkıyordu genellikle. 400'den az olmaz bence.Birde her tayfa üyesinin katılımı için 20-30-40 bölüm, onuda hesaplarsak.Hemen hemen yarısı
orihime kim?@Vergo
Orihime bekliyorum hala.
Araştırırsak Madhouse'dan da çıkar bence.
Hayır, ben diyorum ki Madhouse yaparsa 150 bölüm çıkar 700 bölüm yerine sen 2 mangadan 1 anime rahat çıkar diyorsun. Madhouse hangi yapımında 2 mangadan 1 anime yapmış ? :SOne Piece'de 2 manga sayısından rahat bir bölüm anime çıkıyor. 86 filler bölüm var. 632 bölüm kalıyor. Shabody'den önceki bölümlerde manga sayısı iyi gibiydi. 334 civarı bölüm kalıyor.
334 / 2 = 167
167 + 300 = 467¨~470
Düşündüğümden azmış. :/
Çıkar. Wolverine, Ironman falan bak.orihime kim?
arayabilirim istersen ama çıkmaz heralde.
İchigo, İchigo diye bağıran bir karakter. Bleach bilmediğini anlıyorum. Bu şahsiyetorihime kim?
arayabilirim istersen ama çıkmaz heralde.