FistofLove Bugün 02:15 #11 Bavs dedi ki: dümdüz aile hikayesi değil de ne? Genişletmek için tıkla ... Aile Hikayesi ok de dümdüzü nedir bu işin ? Ya da Yaprak Dökümü bir "Soap opera" iken This is Us neden değil ? Neyse aga, sen çok şey etme.
Bavs dedi ki: dümdüz aile hikayesi değil de ne? Genişletmek için tıkla ... Aile Hikayesi ok de dümdüzü nedir bu işin ? Ya da Yaprak Dökümü bir "Soap opera" iken This is Us neden değil ? Neyse aga, sen çok şey etme.
Bavs Bugün 02:21 #12 FistofLove dedi ki: Aile Hikayesi ok de dümdüzü nedir bu işin ? Ya da Yaprak Dökümü bir "Soap opera" iken This is Us neden değil ? Neyse aga, sen çok şey etme. Genişletmek için tıkla ... dümdüz aile hikayesi değil de ne dedim cevap veremedin yani şimdi de neyse ağa sen şey yapma diyorsun ki zaten ben senle konuşmuyordum bile sen alıntı yaptın
FistofLove dedi ki: Aile Hikayesi ok de dümdüzü nedir bu işin ? Ya da Yaprak Dökümü bir "Soap opera" iken This is Us neden değil ? Neyse aga, sen çok şey etme. Genişletmek için tıkla ... dümdüz aile hikayesi değil de ne dedim cevap veremedin yani şimdi de neyse ağa sen şey yapma diyorsun ki zaten ben senle konuşmuyordum bile sen alıntı yaptın